Yoga i Lomma på Sund och Stark Hälsocenter

Yoga på Sund och Stark Hälsocenter 

BOKA TID PÅ yogalomma.bokadirekt.se

Schema för hösten 2021 kommer snart

Våren 2021 schema:

Just nu har vi inga kurser igång utan endast öppna klasser. Vem som helst kan boka sig och man betalar i kassan innan klassen. Eftersom vi endast tar in 3 st i dessa tider istället för 8 st som tidigare så är det högt tryck på platserna. Så skynda att boka din plats!

Drop-in kostar 195 kr/gång eller köper man ett 10-kort för 1495 kr. Detta görs på plats i kassan

Här kommer information om de öppna klasserna som kan bokas antingen med Drop-in eller 10-kort.

Lunch Yoga torsdagar kl.11.30-12.30.          

Här kör vi med lite mer styrka och power. Vi får chans till att utmana uthållighet och kraft beroende på var och ens förmåga i en rad rörelser som stimulerar cirkulation och energi.

Good Night Yoga måndagar och onsdagar kl.18.45-20.00.  

De givna rörelserna sträcker ut hela kroppen samt förbereder oss för djup avslappning och guidning till en inre själsresa. Lektionerna sker i en mysig atmosfär och ges i ett väldigt lugnt tempo. Denna lektion passar till de som känner sig utmattade, går igenom övergångar i livet, har sömnproblem eller helt enkelt vill ge sin kropp och själ kärlek och ro inför en god natts sömn.  

Priser

  • 10-kort: 1495 kr (giltigt i 6 månader)
  • Drop-in: 195 kr

Boka:

https://www.bokadirekt.se/places/sund-och-stark-yoga-i-lomma-36355

FÖRETAGS YOGA INTRESSERAD?

Vi har idag ett par företag som har privata klasser. De faktureras för hela klassen och väljer sedan hur många från sitt företag som kommer vid en fast dag och tid varje vecka. Låter detta intressant för ditt företag? Tveka inte att maila info@sundochstark.se

Hösten 2020 klasser och kurser

Hatha Yoga mån, tis, tors kl 11:30-12:30 samt onsdagar 17:45-18:45

Inspirerat av T. Krishnamacharya som många kallar ‘fadern inom yoga’ går vi igenom en klassisk Hatha Yoga sekvens. Vi är guidade av vår andning och rörelserna är sammanflätade, mjuka och snälla mot kroppen. Här handlar det inte om prestation eller gymnastiska rörelser utan mer om att man känner och lyssnar på sin egen kropp och själ, balanserar kroppens system och blir mer medveten av ens energi i sin helhet. Vi lär oss rörelser som förbereder oss för meditation och balanserade andningsövningar samt djup avslappning och går även in i yoga-filosofin. Denna lektion passar alla som är intresserade av mer traditionell yoga och som känner att de vill ha mer lugn och ro, ökad koncentration, bli starkare, smidigare och öka friheten att röra sig i sin kropp och själ. I denna lektion kommer det även att introduceras termer som man kan använda inom yogan.

Vinyasa, mån, tis och tors 17:45-18:45 och ons, fre 11:30-12:30

I Sund och Starks Vinyasa lektioner utmanar vi koordinationen av styrka, smidighet, balans och andning. Rörelserna ges i olika varianter så att det passar alla och vad man just behöver den dagen, till hjälp har vi kuddar, blocks, filtar och rep. Vi får igång blodcirkulationen, värme och rör oss igenom stående rörelser som är ihop-flätade till en sekvens för att sedan gå ner till golvet där vi håller styrka och utsträckningar lite längre för att till sist komma till full avslappnande vila. Denna lektion passar för dig som tycker om att utmana dig själv på ett lite mer lekfullt sätt.

Good Morning Yoga tisdagar kl.6.30-7.30.

Vi ser till att vi väcker kroppen och får en bra start på dagen genom mjuka rörelser blandat med styrka, smidighet och uthållighet. Vi går även igenom balanserande andningsövningar och var och en får mer ett individuellt tillvägagångssätt till den yoga som passar just dem. Efter lektionen finns det möjlighet att köpa en härlig, nyttig smoothie för endast 39 kr.  

Evening Stretch torsdagkvällar 19:15-20:30

Vi stretchar igenom kroppen från topp till tå i en mysig kvällsatmosfär. Rörelserna ges i ett väldigt lugnt tempo och vi håller positionerna lite längre, variationer är givna så att man kan hitta den position som passar en bäst för kvällen. Rörelserna genom lektionen förbereder oss för en avlutande meditation och djup avslappning.

Sunday Yoga, söndagar 08:30-10:00

I Sunday Yoga kan vad som helst hända! Ett tema blir givet var gång, tex kan det vara en traditionell yogalektion där vi går djupare in i Yogans rötter eller så kan det vara att man går in och tittar närmare på ryggböjningar, balans, corestyrka eller andra former som man kan mötas av inom yogan. En härlig start på söndagen för de som är nyfikna att gå djupare in i yogans värld!

Mama Baby Yoga 09:30 – 10:30 på fredagar

Ta med dig din baby till yogan! Vi kör igenom rörelser som stärker och slappnar av spända muskler som kan vara extra utsatta för nyblivna mammor, särskilt bäcken, rygg och axlar. Vi ger oss själva tid, omvårdnad och får chans att helt komma till ro. Vi lär oss också andningsövningar som kan vara bra att göra under dagen för att få energi eller ‘’komma tillbaka tills sig själv’’. Vi ger också övningar som kan hjälpa att lättare komma till vila och sömn, allt som mammor behöver samtidigt som din lilla älskling kan vara med.

Senior Yoga 09:30 – 10:30 på torsdagar

Den här lektionen är för dig som är 55+ och önskar mer personlig guidning i rörelserna. Vi rör oss igenom en rad rörelser där vi arbetar på koordination av smidighet, styrka, balans och andning som kan öka frihetskänslan i kroppen. Med hjälp tar vi kuddar, blocks, rep och filtar, allt för att få ut våra rörelser på ett så behagligt vis som möjligt. Vi har många varianter som ges till en rörelse eller position så att alla kan känna sig bekväma och komma till ro i sinne och kropp i sin helhet.