Medicinsk massage Lomma

Boka tid för medicinsk massage

Spända axlar eller i behov av djupgående massage? Boka tid hos en medicinsk massageterapeut i Lomma. På Sund och Stark Hälsocenter i Lomma så finns möjlighet att boka vanlig klassisk massage. I det här fallet, kan du även boka medicinsk massage hos en medicinsk massageterapeut. Självklart har du rätt till friskvårdsbidrag för både vanlig och medicinsk massagebehandling om din arbetsgivare ger dig möjlighet till detta.

Boka tid hos medicinsk massageterapeut, Tina Andersson hos Sund och Stark Hälsocenter.

medicinsk massage
Medicinsk massage hos Tina Andersson, utb. medicinsk massageterapeut i Lomma
boka medicinsk massage

Vad är medicinsk massageterapi

En med. massagebehandling syftar till att vara hälsofrämjande och sjukvårdande. Medicinsk massageterapi kan hjälpa mot problem i rörelseapparaten genom tester och behandling av leder och muskelgrupper, stora som små. Denna typ av massagebehandling (med.) syftar till att optimera kroppens rörelser, hindra rörelseinskräkningar och allmänt upprätthålla god hälsa och aktivitet. För att klargöra, vanlig massage kan dock vara minst lika bra som med. massageterapi men allt handlar om vilken massageterapeut som behandlar dig och vilken typ av diagnos som du och din behandlare ställer på dig på plats.

Skillnaden mellan medicinsk massage och vanlig klassisk massage

I detta stycke skriver vi om en med. massageterapeut som har en specifik utbildning som gör att den får kalla sig för medicinsk massageterapeut. Trots detta, är det ingen skyddad titel men de flesta inom massagebranschen väljer ändå inte att kalla sig för medicinsk massageterapeut utan relevant utbildning. Det är viktigt att inse att man kan vara b¨åde eller antingen t.ex. certifierad massageterapeut hos Branschrådet Svensk Massage men vi har både ”vanliga” massageterapeuter och utbildade medicinska massage-terapeuter. Vi utgår från För att vara säker på att få rätt massage så ring gärna oss på 073-7412856 och beskriv dina problem.

Olika typer av problem som du kan bli hjälpt av

Om du har

  • Ryggskott / ryggont
  • Problem med rörlighet
  • Spänningshuvudvärk
  • Idrottsskador
  • Problem med rörlighet
  • Stressrelaterad muskelproblematik
  • Ortopediska, musklära problem
  • Gamnacke / problem med hållningen

så kan du eventuellt bli hjälpt av medicinsk massageterapi. Innan vi berättar mer om med. massage så kan du undersöka om det finns lediga tider i Lomma. Det gör du, genom att du klickar på bokningslänken här för medicinsk massage.

Stressa inte med ett massage-ställe som du trivs med!

Gör din research online på medicinsk massage och gärna i ditt närområde. Förutom att vara hjälpt av själva massagen, så är det viktigaste att du får massage om du har problem. Detta innebär, att du behöver hitta en massage-terapeut som du trivs med! Slutligen, vill vi säga att om du har några frågor eller har svårt att boka tid online så kan du alltid ringa 073-7412856. ’

Slutsatsen blir dock, att du som är i behov av med. massage t.ex. akut inte bör vänta – utan leta istället efter någon som kan hitta en akut-tid till dig!

Få ställen i Lomma som erbjuder medicinsk massage

Vidare, vi har fått höra att det är svårt att hitta en bra massageterapeut som erbjuder medicinsk massage i Lomma.

Varmt välkommen att boka din tid hos oss!

Helkroppsmassage för bästa effekt

Avslutningsvis, så kan vi även prata om typer av massage. En helkroppsmassage av en med. massageterapeut är ett bra sätt att få en genomgång av hela kroppens muskulatur om du har t.ex. spända muskler. Med det i åtanke, även om du har ont i t.ex. ryggen så kan det vara på grund av spänningar på andra ställen i kroppen.

Allt som allt, det är aldrig fel att få en helkroppsmassage för att, i det långa loppet, så krävs alltid en holistisk syn på kroppens problem.