Massage Lomma | Boka tid för massage i Lomma idag

Vill du boka tid för massage i Lomma? Boka tid pĂ„ Sund och Stark HĂ€lsocenter i Lomma redan idag. Nöjda kunder varje dag 💚

Vardagslyx | Massage Lomma

Är det dags att unna dig sjĂ€lv en skön och avslappnande massage för trötta muskler eller behöver du en medicinsk massage för att mjuka upp spĂ€nda axlar och en öm rygg? Ibland kan det vara svĂ„rt att veta om man ska besöka en kiropraktor, massageterapeut eller en personlig trĂ€nare men hos Sund och Stark HĂ€lsocenter i Lomma sĂ„ har vi just denna blandning för att du ska kunna bli bĂ„de sundare och starkare – lĂ€s om priser.

Tina Andersson | Massage Lomma

VÄr fantastiska Tina Andersson Àr utbildad medincisk massageterapeut. Hon kan hjÀlpa dig att fÄ ordning inskrÀnkt rörelse i rörelseapparaten eller mjuka upp kroppen i enbart avslappnande syfte.

Tina har verkat i Lomma i flera Är och har flera Ärs erfarenhet av massagebehandlingar. Hon kan hjÀlpa dig med bÄde mindre och mer omfattande smÀrtproblematik.

Boka tid

Vad innebÀr det att vara en utbildad massageterapeut?

För det första, sÄ ger en utbildad massör ger dig en genomtÀnkt massagebehandling utifrÄn dina förutsÀttningar. Tina Àr diplomerad medicinsk massageterapeut genom HÀlsoteket i Malmö och sjÀlvklart certifierad av BranschrÄdet Svensk Massage. För det andra, sÄ har man en teoretisk utbildning i anatomi, fysiologi, sjukdomslÀra och idrottsmedicin dÀrför har en utbildad massageterapeut en god bakgrund för att kunna förstÄ din kropp och jobba med rÀtt behandling för dig som söker massage. Sist men inte minst, efter en inledande undersökning sÄ kan din massage bestÄ av t.ex. klassisk svensk massage. Tina har Àven erfarenhet av att ge dig en blanding av t.ex. idrottsmassage, muskeltöjningar/stretch och triggerpunktbehandlingar mm.

Boka tid

Fördelen med att komma till Sund och Stark HÀlsocenter i Lomma pÄ massage

Tina Andersson Àr för nÀrvarande verksam pÄ Sund och Stark HÀlsocenter i Lomma. DÀr, gör hon ett fantastiskt jobb för sina patienter. Förutom att vara certifierad massageterapeut sÄ Àr Tina Àven utbildad kostrÄdgivare och lic. personlig trÀnare. Ett besök för massage ger Àven dig möjlighet att fÄ enklare tips och rÄd kring olika typer av stretchövningar och trÀning som passar dig. Med detta sagt, glöm inte att boka tid för massage i Lomma idag om du har smÀrta i ryggen, spÀnda axlar mm. eller bara vill ha en skön massage. LÀs mer om personlig trÀning i Lomma.

Vi hjÀlper dig att bli Sund och Stark.

lomma-massage-tina-andersson
Boka din tid för en skön massagebehandling i Lomma idag hos vÄr fantastiska Tina Andersson eller Shirin Ghoreishi.
Boka tid

Charlotte Steinwig – Massage Lomma

Letar du efter information om Charlotte Steinwig som ocksÄ Àr verksam som massage-terapeut i Lomma? Varmt vÀlkommen att lÀsa mer om Charlotte som massageterapeut hÀr.

Vilken typ av massage Àr du intresserad av? Charlotte genomför bÄde en bra sportpassage men Àr Àven en massage-terapeut som fokuserar pÄ avslappning, lagom hÄrd massage och en mÀktig nÀrvaro som ger dig möjlighet att drömma dig bort och fÄ en stunds vardagslyx. Boka tid för massage i Lomma idag.

Boka tid

Ge bort en massage till nÄgon som du tycker om. Massage Lomma

Vi har presentkort pĂ„ vĂ„ra massagebehandlingar. Med det sagt, skĂ€m bort dina nĂ€ra och kĂ€ra med en julklapp, födelsedagspresent eller bara en Du Ă€r BĂ€st –gĂ„va. Ge nĂ„gon lite omtanke. Kanske din arbetskollega eller bĂ€sta vĂ€n. Boka massagetid hĂ€r. Ring gĂ€rna 073-7 41 28 56 för att prata med Charlotte om att boka en massagetid.

Söker du thaimassage? Eller en kiropraktor?

Först, vill vi sĂ€ga, vi erbjuder inte thai-massage. DĂ€remot har vi massörer som kan erbjuda en hĂ„rdare massage för att lösa upp muskelknutor och jobba pĂ„ dina triggerpunkter. Du kan t.ex. fĂ„ en idrottsmassage, eller en hĂ„rdare sportmassage. Sist, men inte minst – om du har vĂ€ldigt ont i en akut fas sĂ„ kontakta gĂ€rna oss pĂ„ 073-7412856.

Massage & FriskvÄrd Lomma och friskvÄrdsbidrag | FriskvÄrd Lomma

Först och frÀmst, sjÀlvklart erbjuder vi kvitto som du kan lÀmna in till din arbetsgivare om du har rÀtt till friskvÄrdsbidrag. Med det sagt, gÀrna till i kassan om du behöver t.ex. namn och personnummer pÄ ditt kvitto. SÄ om du bor i Lomma, och om du söker en massage-terapeut som kan erbjuda friskvÄrdskvitto, sÄ har du hittat rÀtt. Varmt vÀlkommen att boka en tid. Be gÀrna om kvitto till friskvÄrd. Du hittar oss pÄ Industrigatan 9 i Lomma eller sÄ ringer du 073-7412856 för att boka tid hos vÄra bÀsta massageterapeuter. En frisk, ordentlig och hÀrlig massage för musklerna. Eller, lugn och skön och vÀldigt avkopplande.

Boka tid hÀr.

Hitta till oss

Vi har de bÀsta massageterapeuterna enligt mÄnga som bor i Lomma och vi finns pÄ cykel- eller gÄngavstÄnd mitt i Lomma. Adressen Àr Industrigatan 9, 234 35 Lomma. Varmt vÀlkommen att boka din tid redan idag.
Sökte du pÄ? Massage Industrigatan. Massage StrandvÀgen. Massage JÀrnvÀgsgatan. Friskis. FriskvÄrd. Massage. Lomma Kiropraktor. Klinik. Kiropraktik. massage lomm massage lomma bjÀrred