Hälsocenter i Lomma

På Industrigatan 9 i Lomma hittar du Sund och Stark Hälsocenter. Platsen där du får komplett hjälp med din hälsa. Jag som äger Hälsocentret heter Charlotte Steinwig och är Lic. personlig tränare, gravid/mamma-tränare samt kostrådgivare. Här i huset finns även medicinsk massör, kiropraktor. och yogalärare. Här blir du Sundare och Starkare 💚

Gå direkt till bokningssida.

sund och stark hälsocenter lomma

Kiropraktik i Lomma

Har du länge haft besvär med ryggont, stel nacke, muskler, svårt att gå?

Boka då tid hos vår kiropraktor Marcus Bennettberg Doctor of Chiropractic, USA och leg. kiropraktor i Lomma. Han har många års erfarenhet av att behandla patienter med fibromyalgi, kronisk smärta, axelproblem, ryggont och är specialist inom funktionell neurologi (functional neurology).

marcus_bennettberg_kiropraktor_lomma_sund_och_stark_halsocenter
Marcus Bennettberg Doctor of Chiropractic, USA och leg. kiropraktor.

Boka tid för kiropraktor i Lomma idag. Läs mer om Marcus.

Är du i behov av en akuttid så erbjuder vi dig det samma dag om vi kan. Ring 0737-412856, vardag som helg.

Boka tid

Massage i Lomma

Söker du massage i Lomma? Medicinsk massage för trötta muskler eller en lyxigt skön stund där du blir väl omhändertagen? Då ska du boka tid hos vår medicinska massageterapeut Tina Andersson på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma.

Tina Andersson, lic. PT, kostrådgivare, massör

Boka tid

Yoga i Lomma

Hos oss finns Shirin som utövat yoga sedan 2003. Här kommer mer information om henne och hennes syn på yoga. Hon kommer hålla klasser från hösten 2020 i vår egen yogastudio. För mer info och intresseanmälan maila info@sundochstark.se – kolla gärna på Shirin när hon visar ett yoga-stretchpass

yoga-lomma-shirin
Shirin – Yoga – Lomma på Sund och Stark Hälsocenter

Personlig träning i Lomma

Det är aldrig för sent att komma igång med träning för en hälsosammare kropp och sund livsstil. Här på Sund och Stark Hälsocenter finns Charlotte Steinwig och Tina Andersson.

pt-lomma-personlig-tränare-charlotte-steinwig
Lic. PT Charlotte Steinwig, ägare av Sund och Stark Hälsocenter

Kostrådgivning i Lomma

Är det dags att ta tag i kosten? Vi hjälper dig med en individanpassad kostplan som är enkel att följa och som ger dig energi nog att orka med allt som livet har att erbjuda! Därför vill vi göra det enkelt för dig att kickstarta en bättre kosthållning och vi ser gärna att du bokar en kostrådgivning på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma med oss. Varmt välkommen!

Samtalsterapi i Lomma

Behöver du någon att prata med? Ta gärna kontakt med oss för att boka en tid.