Brand i vår lokal

I slutet av juli så drabbades vi av en brand i vår lokal. Vi har öppet i tillfälliga lokaler och du kan hitta till bokningssidan här. I samband med detta så slutar vi att erbjuda kiropraktik i våra lokaler.

Livet vänder snabbt! Som många av er säkert redan känner till så brann mitt hälsocenter, Sund och Stark, lördagen 23/7.

Mitt hälsocenter är helt förstört! I två års tid jobbade jag heltid som lärare samtidigt som jag jobbade som PT på kvällar och helger. Jag tog ingen lön i mitt bolag utan sparade undan pengarna för att kunna finansiera min dröm, att starta ett hälsocenter.

För exakt två år sedan startade jag Sund och Stark Hälsocenter. En resa som delvis varit en berg och dalbana! Så många nitar jag gått på och så mycket jag lärt mig! Nu finns det inte kvar längre! Skalet står kvar och vissa rum är tillsynes intakta men allt är rökskadat och fuktskadat efter släckningsarbetet. Det är bara att riva för att bygga upp på nytt!

Allt känns som himla overkligt! Det känns som jag bara är fast i hemsk mardröm! Jag önskar jag kunde vakna och att allt var bra igen!

Det har varit några riktigt jobbiga dagar och jag känner mig som en urkramad disktrasa men jag kommer tillbaka snart med mer kraft! Jag är helt förstörd men just nu hjälper det varken mig eller min verksamhet så nu gäller det bara att köra på. Det betyder inte att jag mår bra men som egenföretagare så kan jag inte bara lägga mig på rygg och hoppas att någon löser det åt mig.

Jag har efter många samtal skrivit på ett korttidsavtal på en temporär lokal. Tur nog är denna rakt över parkering, från vårt hälsocenter. Det är samma adress och samma parkering. Vi har satt våra blommor utanför och vår gatupratare så hoppas du hittar oss. Så fortsätt boka dina behandlingar hos oss, köpa presentkort och rekommendera oss till nära och kära. Vi behöver ert stöd mer än någonsin för att både orka och ha råd att bygga upp vårt underbara hälsocenter igen!

Och till sist vill jag säga TACK! Ni är så oerhört många som hört av er! Både på Instagram, Facebook, sms och Mail. Ni är så många som erbjuder er hjälp! Ni är fantastiska! Det värmer så oerhört ska ni veta! Jag är så tacksam för var och en av er!

27/7 gjorde Sydsvenskan ett fint reportage i fall ni vill läsa 🤍

https://www.sydsvenskan.se/2022-07-27/hennes-livsverk-slukades-av-lagorna

KRAM Charlotte

Sommarkort på Lomma Bootcamp – Obegränsad Träning Hela Sommaren

Nu kan du köpa Lomma Bootcamps SOMMARKORT för 2022. Obegränsad träning hela sommaren. Det kommer bli ett fullspäckat schema med mängder av olika pass. Lomma Bootcamp levererar över 50 pass, något för alla! Det finns morgon/lunch/kväll och helg-träning! Träna våra klassiska pass som numera kallas funktionell fys samt mammafys, familjefys och söndagsfys. Det krävs inga förkunskaper och ALLA kan delta!

Är du intresserad?  Boka nu eller fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig.

SOMMARKORTET gäller 13/6-21/8 och kostar endast 995 kr.

För mer info maila info@lommabootcamp.se

Mer info om hur du bokar dig på sommarens pass kommer längre fram! Vi släpper schemat 3 veckor i taget och det är begränsat antal platser på passen så se till att boka dig på passen du önskar gå på. 

Spendera sommaren med Lomma Bootcamp! Härlig gemenskap, träningsglädje och frisk luft. Kan inte vara bättre 🙌🏻

Hoppas vi ses!

Snart är det mars-gruppen som drar igång för Tona-programmet

Hej!

Du har väl inte missat Sund och Starks systerverksamhet som bedriver ett kost- och träningsprogram online i en sluten grupp där man i 56 dagar jobbar mot nya mål.

Vill du veta mer? Gå in på sundochstarkonline.se och läs mer om Tona-programmet!

Sista dagen för anmälan är 4 mars 2022! Gruppen startar v.11 (14 mars) och det hela börjar med en förberedelsevecka som inkluderar en mjukstart och ett digitalt uppstartsmöte.

Vi har något alldeles fantastiskt att meddela!

Välkända Lomma Kiropraktorklinik har blivit en del av Sund och Stark Hälsocenter!

Detta är så härligt på många sätt! Två kliniker som har mycket kunskap och erfarenheter har nu slagit ihop sina säckar och kan nu titulera sig som ett komplett hälsocenter där vi verkligen kan hjälpa våra patienter på absolut bästa sätt! Sen är det fantastiskt kul att få samarbete med Lomma Kiropraktorkliniks ägare, Anna! Nu är vi två drivna kvinnliga entreprenörer som är redo att ta stora kliv framåt i branschen!

Vi har nu inlett ett samarbete där Lomma Kiropraktorklinik har ett stort och härligt rum inne i våra lokaler. Där kommer det att bedrivas kiropraktik och som patient har man nu både möjlighet till friskvård och sjukvård under samma tak.

Varmt välkomna till Industrigatan 9 i Lomma önskar Sund och Stark Hälsocenter och Lomma Kiropraktorklinik

Bästa hälsningar Charlotte och Anna

Läs mer om att boka ett besök hos kiropraktor på Sund och Stark Hälsocenter

Gå direkt till bokningssidan.

Hon klarade av att gå 150 000 steg på 21 timmar.

Hon klarade av att gå 150 000 steg på 21 timmar.
150 000 steg
150 000 steg

Charlotte Steinwig gick 150 000 steg

Charlotte Steinwig, som äger och driver Sund och Stark Hälsocenter, gick 150 000 steg på 21 timmar för Världens barn – kanske den regnigaste dagen på året.

Charlotte, trebarnsmamma från Lomma gick 150 000 steg mellan Ängelholm och Lomma för att uppmärksamma Radiohjälpens projekt Världens Barn. Hon har tidigare gått 100 000 steg för att samla in pengarna till Barncancerfonden och insamlingen nådde då över 76 000 kr. 

“Då gick jag på årets varmaste dag och den här gången blev det på årets kanske regnigaste dag. Det här var tuffare än vad jag någonsin kunde tänka mig. Jag har så ont i fötterna idag” säger Charlotte.

Under onsdagsförmiddagen hade Charlotte gått hela natten och kommit upp i 79 000 steg och då befann hon sig vid Tinkarpsbacken i Helsingborg. Väl där blev hon bjuden på äpplebrioche-bullar av Ola Selmén (P4 Malmöhus) och senare i Helsingborg centrum så möttes hon av Kerstin, 68 år som bjöd på kaffe och macka. De känner inte varandra sedan tidigare men Kerstin hörde av sig till Charlotte på sociala medier för att stötta henne i promenaden.

“Du är det finaste jag hört” säger Charlotte Steinwig när fick frågan av Kerstin om hon fick slå följe en bit och bjuda på frukost. 

Det blev totalt ca 11 mil och stundtals kände Charlotte att hon var på väg att ge upp. I regnet och blåsten så blev alla kläder blöta flera gånger om. Vid ett ögonblick så var hon nära att halka vid en klippavsats men hennes sällskap som gick bakom henne tog tag i hennes kläder för att det inte skulle gå riktigt illa. Senare under onsdagen så fick hon olidligt ont  i knä och fotled och fick ringa in en god vän och tillika fysioterapeut som åkte ut och tejpade henne för att hon skulle kunna hålla den sista biten. 

“När det var som regnigast under dagen och jag hade så ont så kände jag att jag klarar inte det här, men jag fick lite hjälp och efteråt kunde jag komma igång med nya krafter. Jag tror inte att jag hade klarat det annars. På slutet kände jag mig som en hjälte och fick någon slags urkraft som tog mig i mål.”

Efter vandringen så har Charlotte väldigt ont men tycker helt klart att det varit värt det för att uppmärksamma Världens barn. På frågan om hon “toppar” det här nästa gång med tanke på att hon tidigare har gått 100 000 steg så säger Charlotte att det kanske blir 200 000 steg i framtiden men att hon har lovat sin syster att inte springa på åtminstone över 1 vecka.

Världens barn är Radiohjälpens insamling för alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. Charlottes bössa har i skrivandes stund (fredag eftermiddag) nått över 73 000 kr. Den digitala insamlingen finns länk på Charlottes instagram @sundochstark. Hon samlar pengar till Världens barn tillsammans med Instagram-profilen Emelie Elmes under instagramkontot @familjefys.

Vid pennan
Rickard Steinwig

Du når Charlotte genom att ringa henne på 073-7412856 eller maila på info@sundochstark.se

Läs om Charlottes promenad på 150 000 steg på P4 Malmöhus hemsida.

Radioklipp – under promenaden

Gå till 2:22:33 

Radioklipp – under promenaden mot slutet

Gå till 1:14:10

Efter promenaden hemma i Lomma

P4 Malmöhus eftermiddagen. Avsnittet sändes kl 15:00 dagen efter promenaden

Gå till ca kl 15:46  så 46 min in i programmet

Onlineträning med start v.43 (25 okt)

Hej!

För er som missade starten i aug så kör vi igång en ny omgång av Tona-programmet i slutet av oktober (25 okt).

Vem är det för?

För dig som vill ha resultat på 8 veckor.
För dig som vill fokusera på förändring och hälsosamma vanor.
För dig som äta bättre kost / mer hälsosamt.
För dig som vill gå ner i vikt eller tona till kroppen.
För dig som vill ha rolig hemmaträning som blir av.
För dig som gillar att bli peppad av andra och som vill göra ett träningsprogram 100% online.

Du hittar mer information på https://sundochstarkonline.se och kan följa oss på instagram @sundochstarkonline

Nu är hon igång mot 100 000 STEG för att samla in pengar till Barncancerfonden med Oscar 3 år

Nu är Charlotte Steinwig igång och går! Eller ja, det var sedan kl 0400 ungefär! De taktar på bra just. Här är en länk där man ska kunna följa hennes gång!

Livelänk: https://glympse.com/0V03-BFT1… och jag påminner om…

insamlingen också! https://www.barncancerfonden.se/…/sund-och-stark…/

** FÖLJ @sundochstark ** på instagramHeja och skriv till henne på https://www.instagram.com/sundochstark/ samt följ där i stories!

Ring henne eller sms:a en hälsning på 073-7412856

INSTAGRAM.COM