Vanliga frågor – anlita PT

Hur kontaktar jag dig?

Du klickar här och fyller i samtliga fält så kontaktar jag dig.

Hur bokar jag tid för konsultation?

Du mailar mig så hittar vi en tid antingen på plats eller per telefon.

Vad innebär en konsultation?

Vi träffas i ca 45 minuter där du berättar kort vem du är, vilken träningsbakgrund du har, eventuella skador, vad du önskar nå med hjälp av personlig träning, vilka utmaningar/hinder du har i din vardag för att få till träning/kost. Därefter görs en kroppsmätning med hjälp av en Tanita-våg (detta gäller fysiska konsultationer) som mäter b.la. vikt, fettprocent, vattenprocent och BMI. Efter det genomför vi en rörelse-screening (även detta gäller endast fysiskt konsultation och såldes inte PT-online) där jag tittar på hur din rörlighet ser ut i olika leder för att slutligen ge dig en rekommendation kring lämpligt upplägg för att du ska få ut optimalt av din personliga träning. Antingen kan du direkt välja att boka en plats hos mig (köpa ett PT-paket) eller går du hem och funderar vilket paket som passar dig bäst och därefter tar kontakt med mig för att boka tid för träning.

Jag är gravid. Kan jag anlita dig som min PT?

Absolut. Jag är licensierad gravid/mamma-tränare och har dessutom 3 småbarn själv så jag har en relativt fördjupad kunskap om mammakroppen och träning.

Vad händer sen när jag bestämt mig för att köpa ett paket?

Efter att du bestämt dig för vilket paket meddelar du mig vad du önskar köpa. Därefter får du en hälsodeklaration som du ska fylla i digitalt som jag behåller i din profil i mitt klientregister. Därefter kommer du även få allmänna villkor samt betalningsvillkor skickat digitalt till dig för underskrift. Därefter väljer du betalningsalternativ och betalar första avgiften som ska vara mig tillhanda innan första träningstillfället. Sen skiljer det sig vad som händer härnäst beroende på vilket paket du köpt. Fortsätt läsa längre ner för PT på plats och för PT Online.

Läs mer om personlig träning via Sund och Stark

Vad händer när jag köpt ett paket med PT i gymmet efter att jag fyllt i hälsodeklaration samt skrivit under allmänna villkor/betalningsvillkor samt betalat?

Då bokar vi vår första PT-timme som till mestadel kommer bestå av screening och tester. Vi kommer att dokumentera ditt nuläge med fokus på vilket mål du har. Om ditt mål är att gå ner i vikt kommer vi exempelvis med fördel ta bilder, ta mått på stuss, lår, armar, mage samt vikt. Om du vill ta tyngre i bänkpress som dokumentationen vara hur mycket du kan bänka nu. Så beroende på målsättning som den dokumentationen. Ser lite olika ut. Därefter kommer jag att göra lite olika screeningar även där beroende på vilket mål du har. Jag kommer åtminstone vilja testa din rörlighet, vilket ligger till grund för korrekta utföranden av övningar. I vissa fall vill jag även testa maxtester i olika övningar. Allt individuellt beroende på just dina mål. Så första träningstillfället med mig kommer vara mycket fokus på att screena dig, dina styrkor men även dina svagheter för att skapa en så korrekt och optimal programmering som möjligt för dig.

Vad händer när jag köpt ett paket med PT Online efter att jag fyllt i hälsodeklaration samt skrivit under allmänna villkor/betalningsvillkor samt betalat?

Då kommer du tillsammans med mig komma överens om ett startdatum där du får ett träningsprogram utifrån dina tidigare önskemål. Du har tidigare uttryckt om du vill träna hemma eller på gym mm. Vi har veckovis kontakt där vi reflekterar kring ditt träningsprogram och korrigerar vid behov. Jag hjälper även dig med generella kostråd och utarbetar en enklare kostplan.

Hur betalar jag för mitt valda paket?

För att det ska vara så enkelt som möjligt för både dig och mig betalar du med betal- eller kreditkort online. Om du har ett löpande paket kommer detta ske genom autogiro. Det finns även möjlighet till betalning med swish eller faktura även om jag föredrar kortbetalning online.

Följ mig på Instagram eller Facebook.