Brand i vår lokal

I slutet av juli så drabbades vi av en brand i vår lokal. Vi har öppet i tillfälliga lokaler och du kan hitta till bokningssidan här. I samband med detta så slutar vi att erbjuda kiropraktik i våra lokaler.

Livet vänder snabbt! Som många av er säkert redan känner till så brann mitt hälsocenter, Sund och Stark, lördagen 23/7.

Mitt hälsocenter är helt förstört! I två års tid jobbade jag heltid som lärare samtidigt som jag jobbade som PT på kvällar och helger. Jag tog ingen lön i mitt bolag utan sparade undan pengarna för att kunna finansiera min dröm, att starta ett hälsocenter.

För exakt två år sedan startade jag Sund och Stark Hälsocenter. En resa som delvis varit en berg och dalbana! Så många nitar jag gått på och så mycket jag lärt mig! Nu finns det inte kvar längre! Skalet står kvar och vissa rum är tillsynes intakta men allt är rökskadat och fuktskadat efter släckningsarbetet. Det är bara att riva för att bygga upp på nytt!

Allt känns som himla overkligt! Det känns som jag bara är fast i hemsk mardröm! Jag önskar jag kunde vakna och att allt var bra igen!

Det har varit några riktigt jobbiga dagar och jag känner mig som en urkramad disktrasa men jag kommer tillbaka snart med mer kraft! Jag är helt förstörd men just nu hjälper det varken mig eller min verksamhet så nu gäller det bara att köra på. Det betyder inte att jag mår bra men som egenföretagare så kan jag inte bara lägga mig på rygg och hoppas att någon löser det åt mig.

Jag har efter många samtal skrivit på ett korttidsavtal på en temporär lokal. Tur nog är denna rakt över parkering, från vårt hälsocenter. Det är samma adress och samma parkering. Vi har satt våra blommor utanför och vår gatupratare så hoppas du hittar oss. Så fortsätt boka dina behandlingar hos oss, köpa presentkort och rekommendera oss till nära och kära. Vi behöver ert stöd mer än någonsin för att både orka och ha råd att bygga upp vårt underbara hälsocenter igen!

Och till sist vill jag säga TACK! Ni är så oerhört många som hört av er! Både på Instagram, Facebook, sms och Mail. Ni är så många som erbjuder er hjälp! Ni är fantastiska! Det värmer så oerhört ska ni veta! Jag är så tacksam för var och en av er!

27/7 gjorde Sydsvenskan ett fint reportage i fall ni vill läsa 🤍

https://www.sydsvenskan.se/2022-07-27/hennes-livsverk-slukades-av-lagorna

KRAM Charlotte