PT Lomma – Söker du personlig tränare i Lomma?

pt lomma
Söker du personlig tränare i Lomma?

Vill du bli starkare med en personlig tränare? | PT Lomma

PT Lomma: Söker du en PT i Lomma? På Sund och Stark Hälsocenter i Lomma finns lic. PT Charlotte Steinwig och lic. PT Tina Andersson som hjälper dig att bli sundare och starkare. Hos oss sätter vi klienten i fokus och utifrån dina mål skapar vi rätt träningsupplägg för att DU ska lyckas!

Var finns vi

Vi finns på Sund och Stark Hälsocenter och tar emot klienter vägg i vägg på Lomma träningscenter. Vi har också en egen yoga-studio. Allt beroende på dina mål och i rådande tider kanske man önskar mer avskild träning och då kan vi även erbjuda det i vår egen yoga-studio. Personlig träning på Sund och Stark är just personlig träning, där DU som klient är i fokus och dina mål och förutsättningar tillsammans med vår kunskap och beprövade erfarenhet skapar framgång. Tillsammans gör vi jobbet! Vi ger dig verktygen och du utför jobbet!

Vi jobbar både med funktionell träning och mer traditionell träning med vikter / styrketräning i gym.

Vem driver Sund och Stark – PT Lomma?

Jag som driver Sund och Stark heter Charlotte Steinwig och är licensierad PT med särskild inriktning på mammakroppen samt kostrådgivare. I mitt team arbetar även Tina Andersson som även är lic. PT (även diplomerad kostrådgivare och medicinskt massageterapeut). Jag står inte för varken dieter, förbud eller att ”unna sig”. För det första, så hos oss, arbetar vi hos mig för en balans. För det andra, så kan vi äta ALLT men inte ALLTID. Sist men inte minst, vi tränar för att träna och inte för att kompensera en gårdag med stort matintag osv. Träning bygger en stark kropp och mat är just en mängd livsmedel (LIVSMEDEL= medel som gör att vi lever). Det innebär, att ALLT är okej att äta, ALLT – men med BALANS! Se priser.

LÄS MER OM ATT ANLITA PT HÄR. Läs om personlig tränare på Wikipedia.

Varför ska du anlita en PT redan i år

Att anlita en PT innebär att du får stöttning både i hur du ska tänka kring din träning men också hur du faktisk ska göra alla övningar rätt. För dig betyder detta att du får ständig återkoppling och feedback både under ett träningspass och under en träningsvecka om du t.ex. genomför några av träningspassen på egen hand. Det finns mycket att tänka på när man ska komma igång med sin träning men den bästa träningen är den som blir av!! Så se till att komma ut i gymmet eller i friska luften för att genomföra din träning. Om du behöver en PT och bor i Lomma så finns vi här för dig.