Barndans Lomma | Upptäck dansglädje i Lomma

Barndans på Sund och Stark Hälsocenter

Välkommen på barndans i Lomma. Dansen håller på Sund och Stark Hälsocenter på Industrigatan 9, 234 35 Lomma.

Våren 2021 | Barndans Lomma

Under våren 2021 så har vi barndans i Lomma med flera olika klasser. Det passar dig som har barn i åldern 2-8 år. Grupperna är åldersanpassade vilket gynnar varje individs utveckling. Vi har följande grupper under våren 2021:

Nästa kursstart

Nästa kursstart är vecka 12
(fåtal platser kvar!!)

Sista anmälningsdag är 21 mars 2021. Anmälan är bindande och sker genom mail till info@sundochstark.se

Dansglädje: 2-3 år

Det finns två grupper just nu. Ena gruppen (D.1) har sin lektion på måndagkväll och andra gruppen (D.2) har sin lektion på tisdagkväll.

Kursmål: ”Genom lek och olika teman lär sig barnen upptäcka sin motorik och taktkänsla. De inspireras till dansglädje på ett lekfullt sätt”

Sagodans: 4-5 år

Det finns två grupper just nu. Ena gruppen (S.1) har sin lektion på måndagkväll och andra gruppen (S.2) har sin lektion på tisdagkväll.

Kursmål: ”Här dyker vi lekfullt in i sagovärlden och vid varje lektion möts barnen av en ny saga som blir inspiration till rörelse och dans. Barnen lär sig hur man kan röra sig fritt till ett tema och det stimulerar dans, glädje och fantasi. Vi dansar både till musik och utan, skapar egna takter och upptäcker olika rörelsekvaliteter samt hur man kan använda känslor i dans. Barnen lär sig uttrycka sig på ett lekfullt sätt samtidigt som de stimulerar motorik och taktkänsla”

Teaterdans: 6-8 år

Det finns en grupp (T.1) just nu och den hålls på onsdagar kl. 17:00-17:50.

Kursmål: ”Här kombinerar vi dans och teater. Barnen lär sig hur vi kan uttrycka oss genom dans både i oss själva och tillsammans i grupp. Barnen utforskar hur vi kan röra oss i rum med olika kvaliteter och kontraster samt hur man kan förmedla känslor och uttryck genom dans, ljud och takt. Barnen använder sin egen fantasi genom olika givna teman samt hur man kan sätta ihop dansrörelser till en alldeles egen liten koreografi”

Anmälan

Kursavgift 900 kr.

Varje grupp kostar 900 kr och det är för 6 veckor. Sen släpps ytterligare en ny grupp som också varar i 6 veckor. Självklart har de barn som går i dansgrupperna förtur på nya omgång.

Anmälan är bindande och görs till info@sundochstark.se

Villkor: Vi har dragit ner antal barn från 10 till 6 barn i dessa tider. Vi har också begränsat antal personer i lokalen vilket gör att föräldrar tyvärr inte kan stanna och närvara på dansen utan måste lämna sitt barn i hallen. Det finns ingen möjlighet i dagsläget att ta igen missade tillfällen vid t.ex. sjukdom och inte heller möjlighet att få tillbaka hela eller delar av kursavgiften. Självklart kan det vara lite nervöst första gången men för de allra flesta så fungerar det mycket bra. För barn som går i 2-3 års- eller 4-5 årsgrupper så är det viktigt att du som förälder känner att barnet kan lämnas i hallen utan att du som förälder är närvarande annars ber vi vänligast om att avstå anmälan. Inga föräldrar är för närvarande tillåtna i lokalen utan lämning sker i hallen.

Tider för barndans i Lomma

Måndagar

D.1: 2-3 åringar — kl.17.00-17.30

S.1: 4-5 åringar — kl.17.35-18.15

Tisdagar

D.2: 2-3 åringar — kl.16.30-17.00

S.2: 4-5 åringar — kl.17.05-17.45

Onsdagar

T.1: 6-8 åringar — kl.17.00-17.50

Danslärare i Lomma

Vår danspedagog hjälper och ser varje barn för att utveckla deras glädje för dans och rörelse.

Vi har bestämt att dra ner antalet från 10 barn till att endast ta in 6 barn i varje grupp för att varje barn ska få utrymme att utvecklas och bli sedda och hörda samt att minska smittorisken.

Söker du massage i Lomma?

Om du letar efter massage-information så klicka här. Vår boknings-sida för massage är här. Gällande anmälan för barndans i Lomma så maila eller ring oss på 073-7 41 28 56. Tack!!

Söker du kiropraktik i Lomma?

Om du letar efter kiropraktor-information så klicka här. Vår boknings-sida för kiropraktor är här. Tidsbokning utanför bokningssidan? Ring oss på
073-7 41 28 56.