Barndans Lomma | Upptäck dansglädje i Lomma

Barndans på Sund och Stark Hälsocenter

Välkommen på barndans i Lomma. Dansen håller på Sund och Stark Hälsocenter på Industrigatan 9, 234 35 Lomma.

Sund och Stark Hälsocenter brinner för hälsa och välmående och vi vill självklart skapa rörelseglädje redan i ung ålder. Därför har vi såklart barndans från 3 års ålder upp till 8 år. 

barndans lomma
Barndans Lomma

Barndans 2022 | Barndans Lomma

Under våren 2022 så har vi barndans i Lomma med flera olika klasser. Det passar dig som har barn i åldern 2-8 år. Grupperna är åldersanpassade vilket gynnar varje individs utveckling.

Mål | Barndans Lomma

Skapa rörelseglädje genom dans och musik. Väcka nyfikenhet till att uttrycka sig med kroppen samt upptäcka takt och rytm under pedagogiska former

Vårt fokus | Barndans Lomma

  1. Vi vill att barnen ska känna rörelseglädje
  2. Vi vill att barnen ska känna sig sedda därav har vi alltid små grupper
  3. Vi vill hjälpa barnen att vara fantasifulla, uttrycka sig fritt och självtänkande. Därför ingen förbestämd koreografi utan barnen är delaktiga i hur dansen ser ut

För anmälan och frågor maila info@sundochstark.se eller skicka iväg ett sms till 0737-412856

Hälsningar Charlotte med medarbetare

barndans lomma

Dansgrupper | Barndans Lomma

Vi har en grupp för 3-5 åringar 
Vi har en grupp för 6-8 åringar

Schema året 2022

Vårterminen 2022

Kurs 1: v.4 – 10, uppehåll v.8
Kurs 2: v.11 – 17, uppehåll v.15
Kurs 3: v.18 – 23, 
Sommardansen 2022 v.26-31


Höstterminen 2022


Kurs 1: v.32 – 37
Kurs 2: v.38 – 43
Uppehåll v.44 pga lov
Kurs 3: v.45 – 50

Juldans 2022 v.52, 26-29/12

Dansglädje: 2-3 år / Sagodans: 4-5 år

Kursmål: ”Genom lek och olika teman lär sig barnen upptäcka sin motorik och taktkänsla. De inspireras till dansglädje på ett lekfullt sätt”

Kursmål: ”Här dyker vi lekfullt in i sagovärlden och vid varje lektion möts barnen av en ny saga som blir inspiration till rörelse och dans. Barnen lär sig hur man kan röra sig fritt till ett tema och det stimulerar dans, glädje och fantasi. Vi dansar både till musik och utan, skapar egna takter och upptäcker olika rörelsekvaliteter samt hur man kan använda känslor i dans. Barnen lär sig uttrycka sig på ett lekfullt sätt samtidigt som de stimulerar motorik och taktkänsla”

Teaterdans: 6-8 år

Kursmål: ”Här kombinerar vi dans och teater. Barnen lär sig hur vi kan uttrycka oss genom dans både i oss själva och tillsammans i grupp. Barnen utforskar hur vi kan röra oss i rum med olika kvaliteter och kontraster samt hur man kan förmedla känslor och uttryck genom dans, ljud och takt. Barnen använder sin egen fantasi genom olika givna teman samt hur man kan sätta ihop dansrörelser till en alldeles egen liten koreografi”

Barndans Lomma

Anmälan Pris | Barndans Lomma

Kursavgift 900 kr.

Varje grupp kostar 900 kr och det är för 6 veckor. Sen släpps ytterligare en ny grupp som också varar i 6 veckor. Självklart har de barn som går i dansgrupperna förtur på nya omgång.

Anmälan är bindande och görs till info@sundochstark.se

Villkor: Vi har dragit ner antal barn till mindre grupper. Vi har också begränsat antal personer i lokalen vilket gör att föräldrar tyvärr inte kan stanna och närvara på dansen utan måste lämna sitt barn i hallen. Det finns ingen möjlighet i dagsläget att ta igen missade tillfällen vid t.ex. sjukdom och inte heller möjlighet att få tillbaka hela eller delar av kursavgiften. Självklart kan det vara lite nervöst första gången men för de allra flesta så fungerar det mycket bra. För förälder till barn i lägre åldrar så är det viktigt att du som förälder känner att barnet kan lämnas i hallen utan att du som förälder är närvarande annars ber vi vänligast om att avstå anmälan. Inga föräldrar är för närvarande tillåtna i lokalen utan lämning sker i hallen.

Danslärare i Lomma

Vår danspedagog hjälper och ser varje barn för att utveckla deras glädje för dans och rörelse.

Vi har små grupper för att varje barn ska få utrymme att utvecklas och bli sedda och hörda samt att minska smittorisken.

barndans lomma

Söker du massage i Lomma?

Om du letar efter massage-information så klicka här. Vår boknings-sida för massage är här. Gällande anmälan för barndans i Lomma så maila eller ring oss på 073-7 41 28 56. Tack!!

Söker du kiropraktik i Lomma?

Om du letar efter kiropraktor-information så klicka här. Vår boknings-sida för kiropraktor är här. Tidsbokning utanför bokningssidan? Ring oss på
073-7 41 28 56.