Barndans Lomma | Upptäck dansglädje i Lomma

Barndans på Sund och Stark Hälsocenter

Nästa start 20/9 kl.17.00-17.45. Nu öppnar anmälan. Fåtal platser kvar! Vill du ha en plats? Maila här

Så snart vi har tillräckligt många för en grupp till så kommer vi erbjuda ännu en lektion onsdagar kl.18.00-18.45. Vårt mål är att aldrig låta någon stå i kö utan alltid starta upp kurser så att alla barn får dansa!

Välkommen på barndans i Lomma. Dansen håller vi på Sund och Stark Hälsocenter på Pilängsbadet i Lomma, adressen är Ringvägen 11, 234 41 Lomma.

Sund och Stark Hälsocenter brinner för hälsa och välmående och vi vill självklart skapa rörelseglädje redan i ung ålder. Därför har vi såklart barndans från 4 års ålder upp till 7 år. 

Barndans Lomma

Barndans 2023 | Barndans Lomma

Vi har barndans i Lomma. Det passar dig som har barn i åldern 4-7 år. Grupperna är små för att vi ska ha ordentligt med tid att se varje barn. Sedan årsskiftet 2023 huserar vi i Badhusets lokaler, en trappa ner från deras reception. Följ skyltar gym och yoga så kommer du rätt. Eftersom föräldrar inte närvarar vid dansen kan vi tipsa dig om att passa på att boka en massage, träna i gymmet som är vägg i vägg med dansstudion eller varför inte hoppa i bassängen och ta några längder. Det finns många möjligheter till lite härlig egentid. Priser för gym och bad hittar du i badhusets reception. Boka massage gör du här

Mål | Barndans Lomma

Skapa rörelseglädje genom dans och musik. Väcka nyfikenhet till att uttrycka sig med kroppen samt upptäcka takt och rytm under pedagogiska former

Vårt fokus | Barndans Lomma

  1. Vi vill att barnen ska känna rörelseglädje
  2. Vi vill att barnen ska känna sig sedda därav har vi alltid små grupper
  3. Vi vill hjälpa barnen att vara fantasifulla, uttrycka sig fritt och självtänkande. Därför ingen förbestämd koreografi utan barnen är delaktiga i hur dansen ser ut

För anmälan och frågor maila info@sundochstark.se eller skicka iväg ett sms till 0737-412856

Hälsningar Charlotte med medarbetare

Dansgrupper | Barndans Lomma

Vi har en grupp i dagsläget men startar upp fler så snart vi har tillräckligt många i kö.

Schema året 2023

Höstterminen 2023

Kurs 1: v.38 – 43, platser kvar!
Kurs 2: v.45-50, ej öppen för anmälan

Anmälan Pris | Barndans Lomma

Kursavgift 900 kr.

Varje grupp kostar 900 kr och det är för 6 veckor. Sen släpps ytterligare en ny grupp som också varar i 6 veckor. Självklart har de barn som går i dansgrupperna förtur på nya omgång.

Anmälan är bindande och görs till info@sundochstark.se

Villkor: Vi har dragit ner antal barn till mindre grupper. Vi har också begränsat antal personer i dansstudion vilket gör att föräldrar tyvärr inte kan stanna och närvara på dansen utan måste lämna sitt barn i studion. Det finns ingen möjlighet i dagsläget att ta igen missade tillfällen vid t.ex. sjukdom och inte heller möjlighet att få tillbaka hela eller delar av kursavgiften. Självklart kan det vara lite nervöst första gången men för de allra flesta så fungerar det mycket bra. För förälder till barn i lägre åldrar så är det viktigt att du som förälder känner att barnet kan lämnas på dansen utan att du som förälder är närvarande annars ber vi vänligast om att avstå anmälan.

Danslärare i Lomma

Moa Jadeland, vår danslärare

Vår danspedagog stöttar och ser varje barn för att utveckla deras glädje för dans och rörelse.

Vi har små grupper för att varje barn ska få utrymme att utvecklas och bli sedda och hörda samt att minska smittorisken.

Söker du massage i Lomma?

Om du letar efter massage-information så klicka här. Vår boknings-sida för massage är här. Gällande anmälan för barndans i Lomma så maila eller ring oss på 073-7 41 28 56. Tack!!

Söker du kiropraktik i Lomma?

Om du letar efter kiropraktor-information så klicka här. Vår boknings-sida för kiropraktor är här. Tidsbokning utanför bokningssidan? Ring oss på
073-7 41 28 56.