Mammaträning i Lomma med mig!

Mammaträning på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma med mig, Charlotte Steinwig. Jag är PT, gravid/mamma-tränare och fyrbarnsmamma. Jag har arbetat med mammor i många år och brinner för att stärka dem inifrån och ut. I vanliga fall håller jag min mammaträning i ett koncept som heter Lomma Bootcamp, vilket är utomhusträning i grupp i Lomma som jag äger och driver med en kollega. Men under vintern brukar jag ta in mammorna för att det helt enkelt är lättare att vara inomhus med alla bebisar och slippa kylan.

Nu håller jag därför mammagrupper inomhus på mitt hälsocenter, Ringvägen 11 i Lomma. Det ligger på Pilängens sportcenter, en trappa ner i hennes studio. Fokus är att stärka inifrån och ut och alla mammor är välkomna! Oavsett om man är precis nyförlöst eller i slutet av sin mammaledighet. Jag anpassar alltid träningen till varje individ även om det är gruppträning, så att alla utmanas utifrån sin nivå. Såklart är bebisar välkomna och man pausar när man behöver för att mata och byta blöjor osv. Grupperna är väldigt fina och många väljer att även ses utöver dessa träningstillfällen, vilket är väldigt härligt!

Det är begränsat antal platser på varje pass och man måste boka sig i förväg. Detta görs här. Antingen väljer man att prova en gång och då köper man drop in. Därefter finns det flera medlemskap att välja mellan. Här finns alla olika medlemskap.

Träningen sker måndagar och onsdagar kl.9.30-10.30 och hålles inomhus tills våren gjort intåg. Då flyttas vi ut i vanlig ordning igen. Vid minsta lilla fråga tveka inte att höra av dig. Jag nås enklast på sms eller mail. Men du är såklart välkommen att ringa. Hoppas vi ses!

Kram Charlotte Steinwig 0737-412856 / mail

När våren kommer så går vi självklart ut och tränar i vårt vackra Lomma