Massage Lomma hos Charlotte Steinwig

Letar du efter en massage-terapeut i Lomma? Vi har lediga tider för massage i Lomma. Kanske blir det den bästa massage i Lomma som du fått❤️ Vi vill ge dig en 5-stjärnig upplevelse av oss ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hur är det att gå på massage hos Charlotte? Bästa massage i Lomma?

Hur är Charlotte Steinwig som massageterapeut? 🙂 Först, och främst Charlotte Steinwig är en utbildad massageterapeut, certifierad av Branschrådet Svensk Massage som kan ge dig en klassisk svensk massage. Det innebär att du får, en lagom hårdhet och fokus på rätt trigger-punkter. Framförallt, så har hon en känsla för var man kan tänka sig att ha ont och behöva en ordentlig genomgång. Med det sagt, om du bokar en längre massage hos Charlotte t.ex. 90 min så kan du få en helkroppsmassage för dina ömma muskler.

Boka tid

Vad kostar det? Massage Lomma

Angående betalning, priset för massage-behandlingar hos oss varierar beroende på längd. I de flesta fall så kostar samma tid, lika mycket. Det innebär, till exempel, så kostar, 30 min klassisk massage 450 kr och även samma pris för fotmassage.

Har du ont i kroppen i en akut fas?

Då kan kiropraktiska metoder vara ett alternativ. Ring oss 073-7412856 för mer information.

pt-lomma-personlig-tränare-charlotte-steinwig

Vad får du med en massage hos Charlotte på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma?

Berätta gärna när du kommer hur du vill ha din massage. Det kan vara hårt eller mjukt. Vissa förväntar sig avkoppling, en stund med ro. Andra, förväntar sig mer en genomgång av musklerna. Efteråt, kan man känna sig öm ett tag, vissa somnar på massagebordet. Det får man självklart göra. Shirin väcker dig då efteråt. En annan sak, är en aroma-massage, det är en avkopplande massage med aromaoljor som i sig kan vara en intensiv och samtidigt avkopplande upplevelse.

Vill du besöka Helen Williams i Lomma? Massage Lomma

Läs mer om Helen Williams som också är massör på Sund och Stark Hälsocenter.

Yoga och barndans – Lomma

Utöver massage, Vi har även barndansen och yoga på Hälsocentret i Lomma.

Vad säger patienterna om Charlottes massage? Lomma massage

Vi sträver efter att ge en riktigt bra massage varje gång. Du kan boka din tid hos Charlotte på Bokadirekt som är vår bokningssida.

Kanon skön och bra massage
Sofia S.

Bästa massagen jag någonsin fått.
Leila N.

Riktigt bra massage!
Linda S.

En härlig massage,kraftfull men ändå mjuk. Rekomenderas
Erik S.

Ljuvlig aromamassage i välkomnande miljö. Rekommenderas starkt!
Cecilia C.

Så nöjd med massagen! Fick hjälp precis där det gjorde ont! Tack!
Lena S.

Vad är massage?

Man tror att ordet massage kommer från Frankrike och betyder något i stil med knådning, gnidning och kraming av muskler.

Massage är ett bra komplement till träning och tävling. Genom massage så kan du förebygga skador på muskler och korta ner läkningsprocessen. Kanske kan massagen hjälpa genom att du återhämtar dig snabbare efter en skada eller ett tufft träningspass. Det finns olika sorters massage, såsom t.ex. idrottsmassage.

Historien bakom massage är något som sträcker sig flera tusen år bakåt i tiden. I Kina så runt år 100 så sades det att massage kunde bota både huvudvärk och hjärtbesvär. Även de gamla grekerna hade liknande filosofier kring massage.

Varmt välkommen att boka din massage i Lomma.

Akut skada massage

Om du har en akut skada så kan det hjälpa med massage. Om det gäller ryggbesvär så kontakta oss för en ev. akut-tid i Lomma. Ring oss på 073-7412856.