Prislista Kiropraktik Lomma 1 april 2021

Prislista Kiropraktik Lomma hos Sund och Stark Hälsocenter | Lomma Kiropraktor

Behandling KiropraktikPris
Nybesök 780 kr
Återbesök kort550 kr
Återbesök långt650 kr
Nybesök Neuro950 kr
Återbesök Neuro700 kr
AKUTBESÖK vardag före kl.18.00950 kr
AKUTBESÖK kväll/helg1450 kr

Vad gör en kiropraktor | Kiropraktik Lomma

Kiropraktorn undersöker ryggradens leder och muskler med händerna. På så sätt diagnostiseras spänningar, inskränkta leder, ändrade rörelsemönster och eventuella skador. En led som är begränsad i sin rörelse kan ge smärta både lokalt i leden men även i andra delar av kroppen. Vanliga sökorsaker är ryggskott, nackspärr, axel och höftbesvär men även andra led- och muskelbesvär behandlas.

Inom kiropraktiken finns flera olika behandlingstekniker. Den vanligaste tekniken kiropraktorer använder är HVLA-manipulation. Även andra tekniker används såsom mjukdelsbehandling och rehabilitering.

Hos oss arbetar vår kiropraktor med en holistisk syn på patienten. Han gör en grundlig undersökning på patientens nybesök där en utförlig anamnes ställes. Därefter arbetar han med såväl justeringar som muskel-avspänningar på mjukdelar. Då är det främst en teknik som heter Active Release Technique men också dry needling. Vid behov använder han även kinesiotejpning för att underlätta och påskynda läkning.

Utöver en solid diagnos och behandling kan även vår kiropraktor läsa av röntgenbilder och ultraljud för att ännu bättre kunna behandla just dina problemområden.

Varför ska jag gå till en kiropraktor | Kiropraktik Lomma

  • Lider du av akut eller kronisk smärta?
  • Återkommande huvudvärk, migrän eller spänningshuvudvärk?
  • Smärta i ländrygg som delvis strålar ner i benen i form av ischias?
  • Begränsad rörlighet i axel?
  • Känns nacken stram och stel?
  • Smärta i ditt knä vid anstränging?

Kiropraktik kan hjälpa. Läs mer om vår kiropraktor i Lomma.

Då bör du boka ett besök hos vår kiropraktor i Lomma

Du kan boka såväl nybesök, återbesök som akutbesök hos vår kiropraktor i Lomma. Vår kiropraktor har praktiserat kiropraktik i över 20 år och finns i just Lomma.

Känner du dig osäker om vår kiropraktor kan behandla din smärta/ dina problem så rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation hos vår kiropraktor. Det är ett ca 15 minuters besök där ni sitter ned och pratar, han gör enklare undersökningar och därefter rekommenderar dig en behandling eller inte.

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor: info@sundochstark.se eller ring/sms:a 0737-412856

Till vår bokningssida.

kiropraktor lomma kiropraktik lomma

Osäker på om kiropraktik är rätt för dig? Se video

En kiropraktor kan, precis som en naprapat, ofta hjälpa dig med dina problem som är kopplade i rörelseapparaten. Du känner din egen kropp bäst och är den som kan avgöra var du har ont och på ett tydligt sätt berätta var du känner smärta. Du kan t.ex. berätta för din kiropraktor hur länge du har haft ont och hur din smärthistorik i övrigt ser ut.

Läs gärna mer om att boka ett besök hos vår kirpraktor i Lomma. Vi har även akut-besök för dig som söker kiropraktor i Skåne och kan tänka dig att ta dig med bil från närområdet till vår klinik (kiropraktik).