Öppet hus 21 maj kl. 10-14

Äntligen är det dags för ett ÖPPET HUS!

Nu var det länge sedan vi bjöd in er till oss så nu är det äntligen dags! Vi har en massa roligheter planerade och lite gott att bjuda på så boka redan NU in detta i din kalender. Vi har dessutom bjudit in en massa härliga lokala företagare som både kommer sälja produkter, bjuda på fri träning men också kommer ha erbjudande och roliga tävlingar. 

När: Lördagen 21 maj kl.10.00-14.00

Var: Industrigatan 9 i Lomma på Sund och Stark Hälsocenter och Lomma kiropraktorklinik

Hur: Bara kom utan förbokning MEN de aktiviteter vi bjuder på måste förbokas för att garantera en plats, eller bokas samma dag om det finns plats över. 

Dagen:

kl.10.00-11.00 fria konsultationer hos kiropraktorn. Är du osäker om du behöver en behandling så är detta ett ypperligt tillfälle att få prata med Anna och gå igenom var du har ont och om det kan avhjälpas med en manuell justering.  Bokas här: https://boka.sundochstark.se

kl.10.15-10.45 gratis barndans för åldern 4-8 år. Inga föräldrar kan vara med utan du lämnar ditt barn i dans-studion men du kan som förälder vänta precis utanför. Inga förkunskaper utan du behöver bara vara danssugen 🙂 Anmälan sker till: info@sundochstark.se

Begränsat antal barn så först till kvarn som gäller. Hurra nu ska vi dansa oss svettiga 🙂

kl.10.15-10.45 är du nyfiken på att se hur din kropp mår på insidan? Välkommen in till PT Tina att göra en biometrisk vägning där du får veta kroppsfett, muskler, vatten, ben, BMI och en massa annat. Denna kostar i vanliga fall 299 kr men idag bjuder vi på denna. Det krävs ingen föranmälan utan bara ställa sig i kön vid hennes rum. Hon gör så många mätningar som hon hinner på denna halvtimme. Ni får såklart ta ett kort på era värden. Perfekt att göra detta om du har ett barn som dansar i studion 🙂

kl.11.00-11.45 välkommen på en fri yoga-lektion med våra varma yogalärare, Aviva, i vår härliga yoga-studio. 45 minuter där vi fokuserar på både fysisk och psykisk närvaro. Begränsat antal platser så först till kvarn. Du bokar din plats här: https://www.bokadirekt.se/places/sund-och-stark-yoga-i-lomma-36355

kl.12.10-12.25 Aviva, certifierad massageterapeut vidareutbildad inom lymfmassage håller ett kort gratis föredrag om lymfsystemet samt lär ut lite egenvård. En micro-föreläsning du absolut inte vill missa! Vi ses i yogastudion. Begränsat antal platser, ingen föranmälan utan bara var i tid och köa. 

kl.12.45-13.45 fria konsultationer hos kiropraktor, Anna. Bokas här: https://boka.sundochstark.se

kl.12.45-13.30 välkommen på en fri yoga-lektion med våra varma yogalärare, Aviva, i vår härliga yoga-studio. 45 minuter där vi fokuserar på både fysisk och psykisk närvaro. Begränsat antal platser så först till kvarn. Du bokar din plats här: https://www.bokadirekt.se/places/sund-och-stark-yoga-i-lomma-36355

kl.13.14-14.00 Har du hört talas som Lomma Bootcamp? Det är rolig, effektiv gruppträning utomhus i Lomma. Idag bjuder de på 45 minuters härlig svettfest! Kom i träningskläder och kör loss med ett härligt gäng! Du bokar din plats här: https://lommabootcamp.se/schema-trana-utomhus-i-lomma/

Du scrollar ner i schemat tills du kommer till 21/5 och Gratis event-träning. Där klickar du på “gratis” och följer instruktionerna. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Drop in i mån av plats. 

Utöver detta härliga schema så kommer vi lotta ut 4 stycken massager och 2 stycken fria yoga-lektioner där du kan ta med en kompis. I hallen kommer det bjudas på alkoholfritt bubbel och lite karameller. 

Här är alla härliga lokala företagare som gör oss sällskap utanför vår lokal:

Lomma choklad

Lomma choklad har egen tillverkning av chokladbräck i smakintressanta kombinationer samt praliner och lakrits från noggrant utvalda leverantörer. Sortimentet förnyas ständigt, allt för att ni som kund ska förbli nyfiken och ha en anledning att besöka vår lilla butik.

Annas foodtruck

Annas Foodtruck är byggd för att kunna genomföra två olika säsonger. Höst/vår jobbar foodtrucken med att servera luncher till kunder/företag både genom event och vanlig försäljning ut till privatkund. Sommarsäsongen byter bussen kostym och blir en ”sommar Foodtruck” som säljer glass, iste, iskaffe, mackor och annat smarrigt & kommer att vara placerad i Lomma. Annas Foodtruck jobbar även med att göra julklappar/presenter till företag och dess personal. Här försöker vi jobba med spännande produkter gärna lokalt eller unikt som inte finns i varje hörn.

Curcuma

Curcuma – din bästa gurkmejamix för att på ett enkelt sätt blanda din egen shot eller varför inte en ”guldmjölk”. 

Snälla saker

En butik som är snäll mot människa, djur och miljö. Hos Snälla Saker hittar du produkter och presenter som är ekologiska och etiskt framställda. Vi handplockar producenter och leverantörer så att du som kund kan känna dig trygg med ditt köp. Vi strävar efter att hela produktionskedjan ska präglas av omtanke om vår natur, miljö, djur och människa.

Bengtssons blommor

När kvalitét och kreativitet möts. Bengtssons blommor har en mysig, liten butik i Lomma med både snittblommor, buketter och växter. Blommor för alla tillfällen. 

Majali design & illustration

I’m Maja and works as an illustrator and artist. I started my career as a ceramic artist, but after a short stopover in webdesign I ended up working as an illustrator and suddenly I had my own business. I set up a store at Etsy.com and after a few months I sent my artprints all over the world. Since then I’ve been fortunate to work with clients both international and national. For example: Santoro London, Personal planner, Posten Åland, Björn Ulvaeus, Fri Tanke and The ABBA Museum, Svensk bokhandel, Hippo Bokförlag and many more.

Havsgymmet 

Havsgymmet ordnar nybörjar- och fortsättningskurser i Stand Up Paddle (SUP), teambuilding och kickoff för privatpersoner och företag samt träning, resor och retreats.

Lomma Bootcamp

Funktionell gruppträning utomhus i Lomma. Effektiv och rolig träning med en fantastisk gemenskap. Stor variation på träningspassen där vi utgår från varje deltagare och coachar individuellt. 

Sund och Stark Online

Kost- och träningsprogram online i grupp. Vårt första program TONA har nu hjälp närmare 1000 personer till en hälsosammare livsstil. Med vanlig mat och hemmaträning så får vi vara en del av våra deltagares resa mot sunda och starka kroppar och knoppar. Ett fantastiskt jobb att få känna att man gör skillnad på riktigt! 

Har du frågor? Maila info@sundochstark.se eller sms:a 073-7412856 Charlotte.