Massage Lomma hos Tina Andersson

Vill du boka tid för massage i Lomma? Boka gärna tid på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma redan idag.

Är det dags att unna dig själv en skön och avslappnande massage för trötta muskler eller behöver du en medicinsk massage för att mjuka upp spända axlar och en öm rygg? Ibland kan det vara svårt att veta om man ska besöka en kiropraktor, massageterapeut eller en personlig tränare men hos Sund och Stark Hälsocenter i Lomma så har vi just denna blandning för att du ska kunna bli både sundare och starkare.

Vår fantastiska Tina Andersson är utbildad medincisk massageterapeut. Hon kan hjälpa dig att få ordning inskränkt rörelse i rörelseapparaten eller mjuka upp kroppen i enbart avslappnande syfte.

Tina har verkat i Lomma i flera år och har flera års erfarenhet av massagebehandlingar. Hon kan hjälpa dig med både mindre och mer omfattande smärtproblematik.

Vad innebär det att vara en utbildad massageterapeut?

För det första, så ger en utbildad massör ger dig en genomtänkt massagebehandling utifrån dina förutsättningar. Tina är diplomerad medicinsk massageterapeut genom Hälsoteket i Malmö och självklart certifierad av Branschrådet Svensk Massage. För det andra, så har man en teoretisk utbildning i anatomi, fysiologi, sjukdomslära och idrottsmedicin därför har en utbildad massageterapeut en god bakgrund för att kunna förstå din kropp och jobba med rätt behandling för dig som söker massage. Sist men inte minst, efter en inledande undersökning så kan din massage bestå av t.ex. klassisk svensk massage. Tina har även erfarenhet av att ge dig en blanding av t.ex. idrottsmassage, muskeltöjningar/stretch och triggerpunktbehandlingar mm.

Fördelen med att komma till Sund och Stark Hälsocenter i Lomma på massage

Tina Andersson är för närvarande verksam på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma. Där, gör hon ett fantastiskt jobb för sina patienter. Förutom att vara certifierad massageterapeut så är Tina även utbildad kostrådgivare och lic. personlig tränare. Ett besök för massage ger även dig möjlighet att få enklare tips och råd kring olika typer av stretchövningar och träning som passar dig. Med detta sagt, glöm inte att boka tid för massage i Lomma idag om du har smärta i ryggen, spända axlar mm. eller bara vill ha en skön massage. Läs mer om personlig träning i Lomma.

Vi hjälper dig att bli Sund och Stark.

lomma-massage-tina-andersson
Boka din tid för en skön massagebehandling i Lomma idag hos vår fantastiska Tina Andersson!
Boka tid