Massage Lomma hos Shirin Ghoreishi

Letar du efter en massage-terapeut i Lomma? Vi har lediga tider för massage i Lomma. Kanske blir det den bästa massage i Lomma som du fått❤️ Hon har fått många 5-stjärniga recensioner av oss under hösten 2020 ⭐⭐⭐⭐⭐.

Hur är det att gå på massage hos Shirin? Bästa massage i Lomma?

Vem, är vår fantastiska Shirin? 🙂 Först, och främst Shirin Ghoreishi är en utbildad massageterapeut som kan ge dig en klassisk svensk massage. Det innebär att du får, en lagom hårdhet och fokus på rätt trigger-punkter. Framförallt, så har hon en känsla för var man kan tänka sig att ha ont och behöva en ordentlig genomgång. Med det sagt, om du bokar en längre massage hos Shirin t.ex. 90 min så kan du få en helkroppsmassage för dina ömma muskler.

Boka tid

Vad kostar det? Massage Lomma

Angående betalning, priset för massage-behandlingar hos oss varierar beroende på längd. I de flesta fall så kostar samma tid, lika mycket. Det innebär, till exempel, så kostar, 30 min klassisk massage 430 kr och även samma pris för fotmassage.

Har du ont i kroppen i en akut fas?

Besök gärna, en kiropraktor istället. Läs om mer om Lomma KiropraktorCenter som vi samarbetar med (del av Sund och Stark Hälsocenter).

massage-lomma

Vad får du med en massage hos Shirin på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma?

Berätta gärna när du kommer hur du vill ha din massage. Det kan vara hårt eller mjukt. Vissa förväntar sig avkoppling, en stund med ro. Andra, förväntar sig mer en genomgång av musklerna. Efteråt, kan man känna sig öm ett tag, vissa somnar på massagebordet. Det får man självklart göra. Shirin väcker dig då efteråt. En annan sak, är en aroma-massage, det är en avkopplande massage med aromaoljor som i sig kan vara en intensiv och samtidigt avkopplande upplevelse.

Vill du besöka Tina Andersson i Lomma? Massage Lomma

Läs mer om Tina Andersson som också är massör på Sund och Stark Hälsocenter.

Yoga och barndans – Shirin Ghoreishi Lomma

Utöver massage, Shirin håller även i barndansen och yoga på Hälsocentret i Lomma.

Vad säger patienterna om Shirins massage? Lomma massage

Här kan du läsa några av recensionerna som våra besökare har lämnat om Shirins massage på Bokadirekt som är vår bokningssida.

Kanon skön och bra massage
Sofia S.

Bästa massagen jag någonsin fått.
Leila N.

Riktigt bra massage!
Linda S.

En härlig massage,kraftfull men ändå mjuk. Rekomenderas
Erik S.

Ljuvlig aromamassage i välkomnande miljö. Rekommenderas starkt!
Cecilia C.

Så nöjd med massagen! Fick hjälp precis där det gjorde ont! Tack!
Lena S.

Vad är massage?

Man tror att ordet massage kommer från Frankrike och betyder något i stil med knådning, gnidning och kraming av muskler.

Massage är ett bra komplement till träning och tävling. Genom massage så kan du förebygga skador på muskler och korta ner läkningsprocessen. Kanske kan massagen hjälpa genom att du återhämtar dig snabbare efter en skada eller ett tufft träningspass. Det finns olika sorters massage, såsom t.ex. idrottsmassage.

Historien bakom massage är något som sträcker sig flera tusen år bakåt i tiden. I Kina så runt år 100 så sades det att massage kunde bota både huvudvärk och hjärtbesvär. Även de gamla grekerna hade liknande filosofier kring massage.

Varmt välkommen att boka din massage i Lomma.

Akut skada massage

Om du har en akut skada så kan det hjälpa med massage. Om det gäller ryggbesvär så kontakta gärna vår kiropraktor i Lomma.