Massage Lomma | Prislista 2024

Boka massage här

Massage Lomma Prislista | Dags att boka en massage?

Beskrivning – Massage LommaPrislista
Klassisk massage 30 min490 kr
Klassisk massage 45 min690 kr
Klassisk massage 60 min860 kr
Klassisk massage 90 min1190 kr
Ansiktsmassage 30 min490 kr
Spa-massage 90 min1350 kr
Hot stone massage 60 min1050 kr
Lyftmassage 90 min1250 kr
Lyftmassage kur (3 ggr x 90 min)**3500 kr
Sportmassage 30 min550 kr
Gravidmassage 30 min490 kr
Gravidmassage 45 min690 kr
Gravidmassage 60 min860 kr
Presentkort valfritt belopp
–> Ge bort en massage
0 kr
*Spa-massage innebär:
Blandning mellan klassisk massage,
hot stone och aroma-massage
**Priset gäller för hela kuren
dvs. 3 behandlingar inom 5 v.

Våra massagebehandlingar för dig som söker massage i Lomma. Här är våra priser.

Boka massage här

Varmt välkommen att boka massage hos oss på Sund och Stark Hälsocenter!

Massageterapeuter på Sund och Stark Hälsocenter | Massage Lomma Prislista

Läs om massageterapeut, Charlotte Steinwig och Helen Williams. Du som vill boka en massage hos oss kan känna dig säker på att bli nöjd. Vi har snart 580 betyg på Bokadirekt (vår bokningssida) och många 5 av 5 stjärnor. När det är speciella tillfällen såsom Mors dag eller Fars dag så brukar vi ibland ha rabatter. Håll utkik. Om du har frågor om vilken massage som passar just dig så ring gärna 073-7 41 28 56 så hjälper vi dig att hitta rätt massage. Kanske vill du ge bort en massage som en present till en god vän eller din käresta. Vi har fina presentkort att ge bort – antingen valfritt belopp eller en massage-behandling. Att ge bort en massage är alltid en uppskattat present för den som gillar massage. Du kanske känner något som förtjänar lite vardagslyx!! Varmt välkommen.

Hitta till oss | Massage Lomma Prislista

Vi håller hus i badhusets lokaler på Ringvägen 11, 234 41 Lomma. I samma lokal så har vi kiropraktor, yoga, barndans mm.

Öppettider | Massage Lomma Prislista

Våra öppettider varierar. Men vi har bokade besök och ibland öppet till och med kl 22 på kvällen. Du är varmt välkommen att ringa varje dag mellan 8-22 till 073-7 41 28 56. Vid uteblivet svar så skicka gärna ett sms. Tack.

För dig som vill må bra | Massage Lomma Priser

Du kanske har ont i nacken eller i dina axlar. Om du sitter illa eller använder armar och händer framför kroppen så innebär detta ofta att du skapar en ojämnhet i kroppen och blir starkare i bröstmuskler. Dina ryggmuskler kanske då är något försvagade jämfört med bröstmusklerna.

Det skapar en känsla av en böjd rygg, lite som en gammal gubbe och du känner dig lite kutruggig dvs. har en dålig hållning, som i praktiken innebär att du inte orkar lyfta upp kroppen ordentligt. Troligen behöver du stärka upp kroppen med träning men i en akutare fas så kan det vara skönt att gå på en massage.

Om du vill bli kvitt problem så finns inga genvägar egentligen utan du måste träna upp dina kropp med fokus på ryggmusklerna. Det är inte lätt att komma igång ibland.

Boka gärna en massage hos Charlotte eller Helen på vår bokningssida och när du väl är på plats så be gärna om ett visitkort för att besöka en personlig tränare hos oss. Då kan du få hjälp med att på ett långsiktigt och hälsosamt sätt komma igång med din träning.

Tränade du mycket som ung? Men inte nu längre… | Massage Lomma Prislista

Kanske tränade du mycket som ung men har svårt att motivera dig efter att ha bildat familj och att ”tiden räcker inte till”. Det finns många anledningar till att träning inte blir av. Med det sagt,välkommen på en massage hos oss så tar vi ett prat om hur vi bäst kan hjälpa dig med träning också. Vi tänker på helheten.

Våra massage-terapeuter kombinerar flera verksamhetsområden såsom yoga, kost, styrketräning mm. för att ge dig bästa förutsättningar för att kunna stärka kroppen på lång sikt OCH framförallt för att MÅ bra på lång sikt.

massage lomma prislista

Uppdaterade priser på massage i Lomma 2022

Nu har vi uppdaterat priserna. Utöver detta, så har vi duo-massage vid event. Om du söker massage för fibromyalgi eller healing-massage (reiki) så har vi även detta. Se gärna vår tillgänglighet för ”massage fibromyalgi” här i Lomma.

För övriga massage-tider i Lomma så boka ledig tid här.

Söker du recensioner för bästa massage i Lomma? | Massage Lomma Prislista

Vi har många 5-stjärniga recensioner på Bokadirekt. Fler än 338 st betyg.

Söker du Hot Stone massage i Lomma? | Massage Lomma prislista

Boka din tid på Bokadirekt

Söker du lymf-massage i Lomma?

Vi har lediga tider för lyftmassage i Lomma. Boka din tid på Bokadirekt