Kiropraktor Lund | Boka tid för Kiropraktik | Lund

Har du ont i axlar, nacke eller rygg? Eller på något annat sätt känner att du kan bli hjälpt av en kiropraktor. I Lund finns flera kiropraktorer. Om du bor i Lund och har möjlighet att ta dig till Lomma för att träffa vår kiropraktor så läs gärna vidare. Du kan också ringa oss direkt på 073-7412856 eller boka tid online här.

En kiropraktor erbjuder manuella metoder för att hjälpa dig med dina smärtor. Om du vill läsa om en annan metod än kiropraktik, läs mer om P-DTR som ofta jämförts med kiropraktiska metoder.

Söker du kiropraktor? Lund | Kiropraktik

Om du söker en kiropraktor i Lund men har möjlighet att ta dig till Lomma så kan vår kiropraktor-klinik vara ett alternativ. En kiropraktor hjälper dig med t.ex. dina skelett-, muskel- och ryggbesvär. Med en specialistkompetens inom funktionell neurologi så kan du som bor i Lund bli hjälpt av vår kiropraktor i Lomma. Det är enkelt att ta sig till Sund och Stark Hälsocenter med bil och det finns fri parkering. Adressen är Ringvägen 11, 234 41 Lomma.

Kiropraktik som metod

För den som är osäker på vad kiropraktik innebär, så betyder ordet ungefär ”behandling med händerna”. Exakta definitionen av kiropraktik, kan du läsa mer om här.

Möjlighet att boka akut-besök

Hos oss har du möjlighet att boka akut-tid genom att ringa 073-7412856 och sms:a gärna vid uteblivet svar. Vi svarar normalt sett alla dagar i veckan kl 8-22. Gå till vår bokningsstjänst.

Vad kan jag förvänta mig av ett besök?

För det första, om du ringer in till oss så försöker vi alltid att hitta en tid till dig, speciellt om du har mycket ont. För det andra, så innebär detta att du kan få tid samma dag (akut-tid). Det tredje, så kan du alltid ringa in till oss och be om en fri konsultation på plats. Slutligen, om du känner dig osäker och vill göra mer egen research så sök gärna på omdömen.

Sist men inte minst, vi jobbar alltid för våra patienters bästa så om du har minsta lilla osäkerhet, så kontakta gärna oss per telefon 073-7412856 med dina frågor!

Kiropraktisk behandling i Lund

Först och främst, det finns flera alternativ till att behandla de besvär som du sannolikt har, t.ex. ryggskott. Man kan gå till en massör. Här i Lomma har vi flera massage-terapeuter som har femstjärniga betyg. I vissa fall, man kan också i vissa fall, t.ex. vänta ut ett ryggskott i akut-fas om man inte är alltför orolig.

Var inte rädd för att söka hjälp och tänk på att den klassiska bilden av en kiropraktor som en ”kotknackare” är något så vi inte strävar efter.

Med det sagt, de flesta av våra patienter behöver inte nödvändigtvis en manuell ”knäckning”, utan istället ser vi till hela patientens vårdhistorik. Varmt välkommen att kontakta oss!

Kiropraktor Lund i närheten av Lomma

Du kan alltid boka tid online. Sist men inte minst, ring oss på 073-7412856, så hjälper vi dig att hitta tid till att besöka en kiropraktor.

kiropraktor lomma
Gå till bokningssida för kiropraktik