Olika kiropraktor-metoder för dig som bor i Lomma

Om du söker en kiropraktor och bor i Hjärup, Lomma eller Bjärred, se hit

Först och främst – vill vi säga, att kiropraktor-mottagning är en klinik med kiropraktor på Ringvägen 11, 234 41 Lomma på Sund och Stark Hälsocenter i Lomma.

Därefter, värt att nämna är att, en kiropraktor kan behandla muskler, skelett, leder mm. men främst så är kiropraktorn en expert på ryggraden och förstår hur nervsystemet hänger ihop med kroppens leder.

Om du söker en kiropraktor i Hjärup, Lund, Bjärred, Arlöv och har möjlighet att ta dig till oss i Lomma så ta gärna kontakt med oss genom att boka en tid online eller ring 073-7412856.

Vi behandlar dig som människa och ser till dina behov som patient

Utöver det som är sagt, så kanske du har ont i nacken, huvudvärk, migrän eller yrsel. Det är möjligt att du behöver en behandling med fokus på halsryggen. Kom gärna in och prata med oss för att se så att det inte är något annat underliggande. En kiropraktor måste alltid ta sig tid till att prata med patienterna om deras sjukdomshistorik mm. Det gör vår kiropraktor, här i Lomma. Läs mer om vår kiropraktor.

Besvär efter träning?

Och, din överkropp kanske är väldigt spänd. Detta, utan att du direkt kan sätta fingret på var det spänner. Kanske har du problem med smärta i armen eller ont i axlar. En musarm som spökar? Eller är det problem som har uppstått efter att du har spelat padel och fått smärta i armbågen eller omkringliggande led? Eller så har du spelat tennis- eller golf. Och på detta sätt kanske du har ådragit dig en tennis-armbåge eller golf-armbåge (skrivs ibland tennisarmbåde, golfarmbåge, tennis armbåge, golf armbåge).

Nedre delen av ryggen – kiropraktor Lomma

Är det ett akut-ryggskott? Kan, det kanske vara en smygande värk som känns som att en nerv är i kläm?

kiropraktor-ont-lomma

Kiropraktik Hjärup

Eftersom, vår kiropraktor i Lomma behandlar vuxna i alla åldrar och både akuta och kroniska skador samt i förebyggande syfte. Även barn, så det kan vara värt att göra ett besök om du inte fått hjälp på annat håll.

Hemmakontoret som sliter på kroppen?

Förresten, i dessa tider jobbar du säkert hemifrån. Du kanske har fått ont i ryggen efter att ha suttit snett eller på en dålig kontorsstol (läs: köksstol) där hemma. Du har kanske en molande ryggvärk eller något som värker konstant. Om så är fallet, uppsök gärna vården i Lomma eller en kiropraktor i Lomma för att se om du kan bli hjälpt. Med det sagt – det är onödigt att gå runt och ha ont när du kan få hjälp.

Till sist, vi vill säga, boka en kiropraktor-tid i Lomma. Låt det inte gå för långt. Boka tid idag. Även, akut-tider, det finns att tillgå.’

https://www.bokadirekt.se/places/sund-och-stark-h%C3%A4lsocenter-i-lomma-35388