Naprapat Lomma – boka din tid idag!

Söker du en tid hos en naprapat i Lomma? Se hit.

Om du vill boka tid hos en naprapat i Lomma så finns olika alternativ. En möjlighet att är boka en tid hos vår kiropraktor i Lomma. En kiropraktor har normalt sett en längre utbildning än en naprapat. Du kan få en liknande behandling beroende på vad du söker. Varmt välkommen på en fri konsultation hos oss i Lomma om du söker en naprapat i Lomma. Om du t.ex. har ryggont så är en kiropraktor en specialist på ryggbesvär, muskler och skelett.

Läs mer om naprapat / kiropraktor i Lomma här.

Vad är naprapati? Läs mer om naprapati i Lomma

Ordet naprapati kommer från tjeckiska ordet napravit (att korrigera) och grekiskan pathos som betyder lidande. Det är en form av manuell terapi dvs. med händerna som klassificeras som svensk hälso- och sjukvård och kräver en legitimation av Socialstyrelsen. Det är en skyddad yrkestitel att vara naprapat. Enligt 1177 så ska en naprapat förebygga och behandla och rehablitera besvär och smärtor. Naprapatin har utvecklats ur kiropraktiken i USA. Många anser att begreppen är synonyma. Generellt så uppfattas naprapatin innehålla delar ur kiropraktiken men med fokus på de manuella justeringar vilket föranleder en kortare utbildningstid men man kan ofta förvänta sig liknande utfall genom att besöka en kiropraktor och en naprapat. Självklart så skiljer sig behandlingsmetoderna från varje individuell kiropraktor och respektive naprapat.

Boka tid hos en naprapat

Om du söker en naprapat i Lomma men kan tänka dig att besöka en välutbildad kiropraktor så boka gärna tid online eller ring 073-7 41 28 56 om du har frågor. På Sund och Stark Hälsocenter samarbetar vi med Lomma Kiropraktor Klinik och Hälsa som finns under samma tak.

Gå till bokningssida

Du kan läsa mer om allmänt om naprapati här.