Kiropraktor Lomma – Boka tid hos vår kiropraktor

Söker du en kiropraktor i Lomma? Boka gärna din tid hos oss redan idag.

Välkommen att besöka oss på Sund och Stark Kiropraktik. Vi är en del av Sund och Stark Hälsocenter. Vi finns på Industrigatan 9 i Lomma bredvid Lomma träningscenter. Du kan boka tid här om du redan nu vet vad du behöver för behandling. Med det sagt, så bokar du annars bara ett vanligt nybesök för att träffa kiropraktorn.

Varmt välkommen att boka en konsultation hos kiropraktor

Succén med gratis konsultation hos kiropraktor fortsätter. I feb-mars 2021 så erbjuder vi fria konsultationer. Boka din tid nedan. Varmt välkommen!

Oavsett, om du har axelproblem, ryggont, besvär med kroniska smärtor, fibromyalgi eller något annat så kan det vara värt att ett besök hos en kiropraktor som har flera års erfarenhet av fysisk rehabilitering, manuella metoder och med långsiktig hälsa i fokus. Metoderna beror av patienten och det kan vara alltifrån något som liknar Dr Beau Hightower till Gonstead system / metod. Vår kiropraktor har utvecklat sin egen stil. Du som besöker kiropraktorn kan vara alltifrån gravid till senior. Med det sagt, vi tycker absolut att det kan vara värt att du besöker kiropraktorn då och då. Detta, för att korrigera eventuella subluxationer i ryggraden och få koll på om du t.ex. tränar fel. Om du tränar fel så känner du troligen detta och du kanske t.ex. känner dig lite snedbelastad eller har fått akut ont i axlar och rygg.

Se gärna en video på kiropraktik in action. Boka ett nybesök hos din kiropraktor idag!

Vad gör en kiropraktor? Vi har kiropraktik i Lomma.

Vad gör egentligen en kiropraktor? Kiropraktik har praktiserats i flera hundra år sedan D.D Palmer förstod av det fanns en koppling mellan människans välbefinnande, ryggradens funktion och det centrala nervsystemet. Ordet kiropraktik är ursprungen från grekiskan och betyder ungefär att göra med händerna (chiro = händer, praktos = att göra). Antalet behandlingar varierar men grundtanken är att man ska kunna må betydligt bättre efter ett par behandlingar.

kiropraktor-lomma

Det finns många patientutsagor som vittar om att man haft låsningar i muskler som t.ex. gjort att man inte har kunnat gå. Efter ett par behandlingar hos en duktig kiropraktor så har man blivit hjälpt av kiropraktikens metoder. I Sverige och andra länder i väst så är kiropraktik en erkänd del av vårdsystemet. Det råder inte full koncensus kring huruvida kiropraktik ska anses vara en tillräckligt vetenskapligt bevisad som metod. Många tycker dock att de är hjälpta av denna typ av manuell terapi. Inom kiropraktiken så finns olika typer av specialiseringar såsom funktionell neurologi.

Sist men inte minst, Sund och Stark så samverkar personlig tränare Charlotte Steinwig med Marcus Bennettberg Doctor of Chiropractic, USA och leg. kiropraktor. i Lomma.

Har du frågor? Ta kontakt på info@sundochstark.se eller boka en tid.

Även akut-tider | Kiropraktor Lomma

Om du söker tid hos oss på helgen för att besöka en kiropraktor i Lomma (eller resten av Skåne om du kan ta dig till Lomma). Så, läs gärna mer om våra akut-tider här.

Vår kiropraktor i Lomma

Läs mer om Marcus Bennettberg, MA, Dipl., DC Doctor of Chiropractic (USA) Leg. kiropraktor här

marcus_bennettberg_kiropraktor_lomma_sund_och_stark_halsocente-lomma-kiropraktorr
Marcus Bennettberg, MA, Dipl., DC Doctor of Chiropractic (USA) Leg. kiropraktor

Hitta hit | Kiropraktik Lomma | Öppettider

Efter att ha läst allt detta, så undrar du kanske hur du hittar till oss. Varmt välkommen till Industrigatan 9, 234 35 Lomma. Inte att förglömma, vår öppettider är måndag-söndag 8-22 för telefontid, ring 073-7 41 28 56. Med det sagt, vi bemannar lokalen utifrån bokningar men kan ofta ta emot dig på kväll, helg eller annan akut-tid.

Åka till Malmö för att besöka en kiropraktor?

Kanske har du besök en kiropraktor i Malmö tidigare men är trött på att köra längre sträckor i dessa tider. Nu kan du som bor i Lomma cykla eller promenera till ditt kiropraktik-besök. Varmt välkommen.

Boka din tid redan idag.