Kiropraktor Lomma – Boka tid hos vår kiropraktor

Kiropraktor Lomma! Söker du en kiropraktor i Lomma? Boka gärna din tid hos oss redan idag.

Välkommen att besöka oss på Sund och Stark Kiropraktik.

Uppdatering sommaren 2022:

Den kiropraktiska verksamheten på Sund och Stark Hälsocenter finns inte längre – vi rekommenderar istället dig att söka dig till en kiropraktor i Lund / Malmö. Ring gärna oss om du vill ha hjälp med massage.

För dig som söker privat vård så kontakta gärna vår hyresgäst Rört som bedriver fysioterapi i form av: P-DTR. Gå till bokning

Vi finns på Ringvägen 11 Lomma i Pilängsbadets lokaler. Du kan boka tid här om du redan nu vet vad du behöver för behandling. Med det sagt, så bokar du annars bara ett vanligt nybesök för att träffa kiropraktorn.

Om du söker ett alternativ till kiropraktik, kolla gärna in metoden P-DTR

Varmt välkommen att boka en konsultation hos kiropraktor, Lomma

Just nu har vi ont om tider. Kontakta oss gärna per telefon för fler frågor 073-7412856. Boka din tid nedan. Varmt välkommen!


Oavsett, om du har axelproblem, ryggont, besvär med kroniska smärtor, fibromyalgi eller något annat så kan det vara värt att ett besök hos en kiropraktor som har flera års erfarenhet av fysisk rehabilitering, manuella metoder och med långsiktig hälsa i fokus.

Metoderna beror av patienten och det kan vara alltifrån något som liknar Dr Beau Hightower till Gonstead system / metod. Vår kiropraktor har lång erfarenhet och utbildning bland annat från USA och du kan känna dig mycket trygg med hennes erfarenhet. Du som besöker kiropraktorn kan vara alltifrån gravid till senior.

Med det sagt, vi tycker absolut att det kan vara värt att du besöker kiropraktorn då och då. Detta, för att korrigera eventuella subluxationer i ryggraden och få koll på om du t.ex. tränar fel. Om du tränar fel så känner du troligen detta och du kanske t.ex. känner dig lite snedbelastad eller har fått akut ont i axlar och rygg.

Vad gör en kiropraktor? Vi har kiropraktik i Lomma.

Vad gör egentligen en kiropraktor? Kiropraktik har praktiserats i flera hundra år sedan D.D Palmer förstod av det fanns en koppling mellan människans välbefinnande, ryggradens funktion och det centrala nervsystemet. Ordet kiropraktik är ursprungen från grekiskan och betyder ungefär att göra med händerna (chiro = händer, praktos = att göra). Antalet behandlingar varierar men grundtanken är att man ska kunna må betydligt bättre efter ett par behandlingar.

kiropraktor-lomma
Kiropraktor Lomma hos Sund och Stark Hälsocenter

Det finns många patientutsagor som vittar om att man haft låsningar i muskler som t.ex. gjort att man inte har kunnat gå. Efter ett par behandlingar hos en duktig kiropraktor så har man blivit hjälpt av kiropraktikens metoder. I Sverige och andra länder i väst så är kiropraktik en erkänd del av vårdsystemet. Det råder inte full koncensus kring huruvida kiropraktik ska anses vara en tillräckligt vetenskapligt bevisad som metod. Många tycker dock att de är hjälpta av denna typ av manuell terapi. Inom kiropraktiken så finns olika typer av specialiseringar såsom funktionell neurologi.

Har du frågor? Ta kontakt på info@sundochstark.se eller boka en tid.

Även akut-tider | Kiropraktisk Massage Lomma

Om du söker tid hos oss på helgen för att besöka en kiropraktor i Lomma (eller resten av Skåne om du kan ta dig till Lomma). Så, läs gärna mer om våra akut-tider här.

Hitta hit | Kiropraktor Lomma | Öppettider

Efter att ha läst allt detta, så undrar du kanske hur du hittar till oss. Varmt välkommen till Ringvägen 11, 234 41 Lomma. Inte att förglömma, vår öppettider är måndag-söndag 8-22 för telefontid, ring 073-7 41 28 56. Med det sagt, vi bemannar lokalen utifrån bokningar men kan ofta ta emot dig på kväll, helg eller annan akut-tid.

Åka till Malmö för att besöka en kiropraktor? Massage Malmö | Kiropraktor Lomma

Kanske har du besök en kiropraktor i Malmö tidigare men är trött på att köra längre sträckor i dessa tider. Nu kan du som bor i Lomma cykla eller promenera till ditt kiropraktik-besök. Varmt välkommen.

Massage: Boka din tid redan idag (länk till massage-bokning)

Behandling – kiropraktik
Nybesök2000 kr
Återbesök2000 kr

Kiropraktik med hög tillgänglighet | Kiropraktor Lomma

Under året 2023 så öppnar vi löpande fler tider för att du som behöver en kiropraktisk behandling ska få den hjälp som du behöver snabbt. Oavsett om du bor i Lomma, Bjärred eller i närområdet, t.ex i Lund. För den som söker en kiropraktor i Lund så ligger vår klinik enbart 9,8 km från Lund centrum.

Kiropraktor Lund | Boka tid

För den som söker kiropraktor i Lund så går det bra att boka ett besök hos oss om man har bil, då det enbart tar 10-15 min med bil och vi har gratis parkering precis utanför dörren. Det finns ungefär 3-4 st kiropraktor-kliniker i Lund så om du heller vill välja din lokala kiropraktor så prova gärna där först.

Kiropraktor eller naprapat? Kiropraktik Lomma eller Malmö

Om du funderar på att gå till en kiropraktor i Malmö eller i omnejd eller naprapat för den delen, så jobbar en modern kiropraktor och en modern naprapat med liknande metoder och har liknande förhållningssätt till hur man ser på vård och hur du som patient ska få bäst behandling.

Så, om du har möjlighet att ta dig till vår klinik så ska vi göra vårt allra bästa för att du ska få den hjälp som du behöver.

Känner du dig osäker? Ta gärna kontakt med oss genom att skicka ett mail till info@sundochstark.se. Kontakta gärna oss genom att ringa 073-7412856

10 av 10 i betyg är vad vi strävar efter | Kiropraktor Lomma

Vilket betyg får vi av våra patienter? Självklart varierar det men med vår samarbetspartner Lomma Kiropraktor Klinik och Hälso så jobbar vi för att upplevelsen på hälsocentret ska vara 10 av 10! Kom gärna och besök oss och berätta vad du tycker. Kiropraktiken och massagen är två olika verksamheter som verkar under samma tak.

Ökad tillgänglighet MASSAGE akut-tider | Massage Lomma

Ett alternativ till kiropraktik kan vara massage. Just nu har vi utökad tillgängligt för akut massage i Lomma för dig som bor i Skåne och kan t.ex. ta dig hit under helg eller kväll. Läs mer om massage. För dig som söker en certifierad massageterapeut så är våra massageterapeuter alla utbildade och certifierade för att kunna ge dig som patient, en bra massage-upplevelse.

Bland annat klassisk massage, avslappningsmassage, aroma-massage, mm. är några av de typer av massage som vi erbjuder. Kiropraktor i Lomma

Massage i Lomma https://www.sundochstark.se/massage-lomma-sund-och-stark/

Bokningssidan för massage finns på Bokadirekt

Läs mer om fysioterapi Lomma