HMC Hjärup mammaträning

Jag har själv bott i Hjärup i 5 år och därför är det extra roligt att nu presentera ett samarbete med HMC i Hjärup som ger dig som mamma möjlighet att ta del av Sund och Starks verksamhet till rabatterat pris. Jag som driver Sund och Stark PT Hjärup heter Charlotte Steinwig och är lic. PT och lic. mamma- och gravidtränare.

HMC Hjärup Mammaträning med Sund och Stark Charlotte Lic. PT Hjärup

Du som är mamma i Hjärup och listad på vårdcentralen HMC i Hjärup. SE HIT! Vi har ett samarbete med Hälsomedicinskt Center Hjärup som innebär att du får 10% rabatt på nästan* allt som vi erbjuder i vår prislista. Vad innebär nästan allt?

*Jo, det innebär att du får 10% rabatt i 3 månader och träningspaket och 10% rabatt på alla våra produkter och träningsprogram om du mailar in till
info @ sundochstark.se och uppger koden HMC-HJARUP2020.

Du kan också köpa miniband och träningsprogram med miniband av mig och det kostar mellan 200-500 kr (kolla gärna pris med mig och vad som ingår).

Vid en konsultation så går vi bland annat igenom om du har delade magmusklar (diastas) och lägger upp en plan för hur du kan stärka upp kroppen som postgravid oavsett om det är nyligen eller länge sedan din förlossning. Eller om du vill stärka kroppen inför en ny utmaning – kanske nästa förlossning eller ett träningslopp.

Rabatten på träningspaket (rabatten gäller i 3 mån och därefter ordinarie pris enligt prislista) och produkter gäller för dig som bokar första gången hos mig. För konsultation så gäller ordinarie pris på 199 kr per konsultation.

För dig som är postgravid och vill ha mammaträning, gruppträning för mammor, anlita personlig tränare, bli sundare, bli starkare eller för dig som vill stärka kroppen inför nästa förlossning.

Självklart kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos mig!

Jag, Charlotte, med mina tre barn.