Anlita personlig tränare Lomma

Varför är det bra med en personlig tränare? Söker du en personlig tränare Lomma?

Behöver du komma igång med träningen men vet inte hur du ska börja? 

Känner du dig osäker i hur du lägger upp träningen för att dels få de resultat du önskar eller veta hur du undviker skador?

Vet du hur du ska använda fasta maskiner men inte fria vikter, stänger eller kettlebells?

Vet du hur du ska träna med får ändå inte till din träning?

Tränar du redan men får inte de resultat du önskar?

Oavsett vilken/vilka frågor du svarar ja på så är ett bra svar att anlita en personlig tränare eller få en konsultation av en personlig tränare/lic. PT. Med en bra personlig tränare kan du helt släppa kontrollen. Vi vill att du ska kunna lita på att du får stöttning i rätt riktning för att du ska nå dina mål oavsett om du är otränad, ringrostig eller övertränad. Med rätt personlig tränare så behöver aldrig tänka utan bara göra. Utföra det din PT vill. All tanke bakom ett pass med olika principer såsom progression, överbelastning och specificitet ligger hos din personliga tränare. Din PT gör allt för att du ska nå dina mål utifrån dina behov och förutsättningar. 

Det är aldrig försent att investera i dig! Investera i en personlig tränare som gör dig sundare och starkare! Om du är funderar på att anlita en personlig tränare i Lomma, Flädie, Bjärred, Hjärup så ta gärna kontakt med Charlotte Steinwig som driver Sund och Stark Hälsocenter i Lomma.

Här hittar du även massage av vår duktiga massageterapeut Tina Andersson i Lomma och vi erbjuder kiropraktik, naprapat och fysioterapi genom samarbeten, kontakta oss för aktuella former.

Boka din tid här

Letar du efter en kiropraktor i Lomma?

Om du vill läsa om vår kiropraktor i Lomma se hit. Läs om kiropraktor Lomma.

Söker du info om massage-tider i Lomma?

Vill du veta våra priser på massage i Lomma? Se hit.